Prvi trailer za Star Trek: Discovery konačno je ovdje – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer za Star Trek: Discovery konačno je ovdje

Prvi trailer za Star Trek: Discovery konačno je ovdje

Trebao je krenuti već dvaput — plan je bio u siječnju, pa onda u svibnju — no višestruko odgađani Star Trek: Discovery sada barem ima trailer da se uvjerite kako se stvarno, zbilja, ozbiljno snima serija. Kako najavljuje trailer, deset godina prije Kirka i Spocka bilo je… otkrivenje:

Trailer najavljuje puste planete, različite nove vrste na mostu broda, nervozne Klingonce sa grebenima na čelu i još svašta nešto — osim naslovnog broda U.S.S. Discoveryja, kojeg godinu dana nakon prve promotivne fotke još uvijek kriju. Sonequa Martin-Green je u glavnoj ulozi kao prva časnica broda, dok Michelle Yeoh i Jason Isaacs ovog puta glume kapetane, ali bit će to prvi puta da kapetan nije u fokusu serije.

Premijera se očekuje najesen, a CBS je odlučio malo podebljati broj naručenih epizoda na ukupno petnaest. Pilot je pisao Bryan Fuller, no zbog vremenske stiske i vjerojatnih kreativnih nesuglasica napustio je razvoj serije. Šestu Star Trek seriju pratit će i Talking Trek emisija, a bit će ekskluzivna za CBS-ov streaming servis All Access, te Netflix u ostatku svijeta — uključujući Hrvatsku.

Pročitaj još

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861