Peta sezona Arrested Developmenta stiže, onak’, totalno uskoro – serijala.com
Trenutno čitaš
Peta sezona Arrested Developmenta stiže, onak’, totalno uskoro

Peta sezona Arrested Developmenta stiže, onak’, totalno uskoro

Prošlo je ravno pet godina od ne-baš-trijumfalnog, ali dugo očekivanog povratka Arrested Developmenta sa četvrtom sezonom, a još od tada slušamo najave da će biti i pete sezone. Kultna humoristična serija, nama jedna od najboljih (ili jedina najbolja), otkazana je na Foxu 2006. godine. Četvrta sezona bila je… čudna i ambiciozna. Iako je opet imala momenata brilijantnosti te iako je opet bilo sjajno vidjeti Bluthove na okupu, taj okup nije bio baš… okupljen.

Arrested Development u novom ruhu poput slagalice

Zbog široke glumačke postave bilo je dosta teško poklopiti svačije rasporede i obaveze, pa je autor Mitch Hurwitz sezonu koncipirao kroz pojedinačne epizode posvećene svakom od niza likova oko familije Bluthovih. Neke su funkcionirale, neke nisu, a zbog nesputanosti trajanjem epizoda na Netflixu, neke su jednostavno trajale predugo. Zato je Hurwitz već dugo najavljivao, a sada i realizirao, recut sezone posložen kao klasične epizode sa isprepletenim radnjama likova. Sezona je narasla na 22 epizode, sada sažete u 20-minutni format.

Netflix je recut izbacio dan prije četvrtog svibnja — Cinco de Cuatro, je li — a Hurwitz usput najavio da peta sezona stiže “vrlo skoro”. Nema još naznaka kada bi to “skoro” moglo biti, no najava je sletjela bez povećih fanfara i najavljivanja. Nažalost, recut četvrte sezone nije dostupan u Hrvatskoj (možda ni u susjednim zemljama? — javite nam u komentarima), vjerojatno zbog prodanih prava na prikazivanje. Držimo fige da će Netflix petu sezonu zadržati za sebe.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861