Konačno, prvi trailer za šestu sezonu Igre prijestolja je ovdje – serijala.com
Trenutno čitaš
Konačno, prvi trailer za šestu sezonu Igre prijestolja je ovdje

Konačno, prvi trailer za šestu sezonu Igre prijestolja je ovdje

Nakon podosta iščekivanja, HBO je konačno objavio prvi pravi trailer nove sezone Igre prijestolja. Najpopularnija serija današnjice ulazi u šestu sezonu koja se sada poprilično odvaja od pisanog materijala Georgea R.R. Martina, pa je logična HBO-ova tajnovitost i povelika zainteresiranost publike i fanova.

Je li Jon Snow mrtav ili ne; je li to samo pitanje semantike, pa je umro, ali će nekako biti vraćen u seriju — trailer, jasno, ne otkriva. Ali prikazuje Ser Davosa kako se bori za njegovo tijelo i Melisandre kako se svlači iznad Jonovog mrtvog tijela. Pa vi slobodno pretpostavljajte dalje.

Hrpa toga se događa u drugoj polovici videa, a HBO-ovi čelnici i autori serije sigurno su od sinoć veselo čitali forume i rasprave na ovu temu, obzirom da daju puno nepovezanih sličica, ostavljajući fanovima da nagađaju što i tko se pojavljuje u novoj sezoni; kako su likovi dospjeli gdje jesu.

Nova sezona kreće 24. travnja, a HBO daje sve od sebe da im se ove godine ne dogodi fijasko kao lani, kada su procurile prve epizode sezone i prije same premijere. Čak ni kritičari ovog puta neće dobiti standardne screenere unaprijed, pa nemojte očekivati ni rane kritike nove sezone. Još mjesec i pol iščekivanja.

https://www.youtube.com/watch?v=CuH3tJPiP-U

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861