Halle Berry dobila glavnu ulogu u SF seriji Extant iz Spielbergove produkcije – serijala.com
Trenutno čitaš
Halle Berry dobila glavnu ulogu u SF seriji Extant iz Spielbergove produkcije

Halle Berry dobila glavnu ulogu u SF seriji Extant iz Spielbergove produkcije

Nekoliko poznatih glumaca zgrabilo je angažmane u eksponiranim novim projektima. CBS se tako hvali povratkom Halle Berry na televiziju, FX je doveo Martina Freemana u mini-serijski nastavak Farga braće Coen, a Topher Grace i Sarah Silverman glumit će u HBO-ovom novom humorističnom pilotu.

Halle Berry prelazi na televiziju dobivši glavnu ulogu u CBS-ovoj nadolazećoj i već naručenoj mini-seriji Extant. Radi se o serijaliziranoj SF-iziranoj drami od 13 epizoda koja će debitirati idućeg ljeta. Berry preuzima ulogu astronautice koja se vraća nakon jednogodišnje misije u svemiru, a njeno iskustvo “moglo bi na kraju promijeniti smjer ljudske povijesti.”

Vijest je to koju bi se dalo prezentirati kao veliku i značajnu pred deset godina, kada je ime Halle Berry imalo utjecaj i značaj. Tada je postala prva afro-američka glumica koja je osvojila Oskara za glavnu ulogu, no njena karijera u narednim godinama obilježena je promašajima. Ovaj projekt, kao, “producira” Steven Spielberg.

U ostalim vijestima, Martin Freeman dobio je drugu glavnu ulogu uz Billya Boba Thorntona u skorašnjoj FX-ovoj mini-seriji inspiriranom jednim od najboljih filmova devedesetih, Fargom braće Coen. Dvojac će ovdje imati producentsku ulogu, a premijera je planirana za iduću godinu. HBO, pak, je poznatim imenima popunio glavne uloge njihovog novog humorističnog pilota, People in New Jersey — to su Topher Grace (That 70’s Show) i Sarah Silverman. Možda zanimljivija od glumačkog dvijca su imena scenarista i redatelja. Eric Kaplan (Malcolm in the Middle, Futurama, Flight of the Conchords, The Big Bang Theory) potpisuje pilot, režira ga Paul Fieg (Freaks & Geeks), a producira famozni Lorne Michaels.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861