George Bush dekapitiran u Game of Thronesu – serijala.com
Trenutno čitaš
George Bush dekapitiran u Game of Thronesu

George Bush dekapitiran u Game of Thronesu

Nakon što je io9 jučer probio vijest kako je jedan Redditor pronašao ovaj easter-egg u DVD audio komentarima za prvu sezonu Game of Thronesa, HBO je poslao priopćenje medijima kako se ispričava za sve neugodnosti prouzrokovane dekapitiranom glavom bivšeg američkoh predsjednika i kako će ukloniti dotičnu scenu iz svih budućih tiskanja DVD-ova i Blu-Rayeva prve sezone.

Benioff i Weiss su u komentarima pojasnili kako su uprotrijebili Bushevu glavu jer eto, ona se našla u blizini (što god to značilo), a njihovu službenu ispriku možete pročitati ovdje. Mi prilažemo screencap glave i Vultureov zanimljiv, ali ne baš sjajan crtež ekipe iz Parks and Recreation u svijetu Game of Thronesa.

George W. Bush na kolcu.

Igra parkova, Vulture.com
8 komentara
  • Umjesto isprika i gluposti mogli su se napraviti bedasti (i pustiti ljude da spekuliraju)… Al ne, oni idu priznati, a znaju kak su Ameri analni kaj se tiče nekih stvari. Stvarno ih ne kužim…

    • Pa u DVD komentarima prve sezone su komentirali da je to Busheva glava jer su ih imali na lageru hrpu, iz nekog razloga (a, kao, skupe su za napraviti from scratch). Tek je sad to pocelo kruziti, pa su morali malo polirati govno (Tywinovog konja).
      Kako nitko nije predvidio da ce se narod uzjebat oko toga je malo nepojmljivo, doduse.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861