Igra prijestolja i ove godine u Dubrovniku, ali i Splitu. Traže se statisti! – serijala.com
Trenutno čitaš
Igra prijestolja i ove godine u Dubrovniku, ali i Splitu. Traže se statisti!

Igra prijestolja i ove godine u Dubrovniku, ali i Splitu. Traže se statisti!

Game of Thrones - poster treće sezone

Leševi s kraja treće sezone Igre prijestolja još se nisu ohladili, a već se zagrijava produkcija nove, četvrte sezone. HBO i Game of Thrones opet će, treću godinu za redom snimati scene toplijih krajeva Westerosa na našoj obali — no, novost je da se Dubrovniku pridružuje Split kao lokacija snimanja.

Domaća producentska tvrtka Embassy Films — s kojom smo razgovarali pred početak druge sezone — i ove godine s HBO-om surađuje na produkciji serije te poziva sve zainteresirane da se jave za uloge statista. Prijavu možete ispuniti online, a traže se muškarci između 18 i 70 godina starosti, odnosno djevojke i žene između 15 do 60 godina. Ako ste tip u dobi između 18 i 35 godina, odložite tu zdjelu čipsa jer poželjno je da budete sportski građeni.

U Dubrovniku i okolici će se snimati od 20. kolovoza do 20. rujna, a istog dana produkcija seli u Split i okolicu, gdje ostaje do 10. listopada. Nova sezona ponovo se očekuje u rano proljeće. Jer znate kako ide popularna poštapalica… Proljeće dolazi! Ne, ček’…

11 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861