Netflix već obnovio komediju autorice Weedsa, Orange is the New Black – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix već obnovio komediju autorice Weedsa, Orange is the New Black

Netflix već obnovio komediju autorice Weedsa, Orange is the New Black

Dva tjedna prije zakazane premijere prve sezone, Netflix je već naručio drugu sezonu komedije Orange is the New Black, autorice Jenji Kohan koja je nedavno završila sa svojom drugom crnohumornom serijom Weeds. Premijera je zakazana za 11. srpnja, kada će biti dostupno svih 13 epizoda.

Radi se o adaptaciji istoimenog romana, o zaručenoj ženi koja završava u zatvor zbog povezanosti sa njenom bivšom djevojkom, dilericom droge. U glavnoj ulozi je uglavnom nepoznata Taylor Schilling, koja je pred četiri godine imala glavnu ulogu u zaboravljenoj i otkazanoj NBC-jevoj medicinskoj drami Mercy. Jason Biggs (Američka pita) glumi njenog zaručnika, a Laura Prepon (That 70’s Show) spomenutu bivšu djevojku. Kate Mulgrew (Star Trek: Voyager) je u ulozi voditeljice zatvorske kuhinje.

Netflix je dosad obnovio sve svoje originalne serije. Lillyhammer, kojeg je Netflix doduše samo otkupio nakon prvotnog emitiranja u Norveškoj, debitirao je lani, a nova sezona još se čeka. House of Cards bila je njihova službeno prva vlastita serija, a dvije sezone dobila je već u samom startu. Horor-triler-misterija Hemlock Grove obnovljena je dva mjeseca nakon debija, dok Netflix još uvijek razmatra mogućnost nastavka Arrested Developmenta i u petoj, odnosno za njih drugoj sezoni.

Također, trenutno u planu imaju dvije nove serije za iduću godinu — Narcos, seriju o životu Pabla Escobara prema ideji cijenjenog brazilskog redatelja Joséa Padilhe te Sense8, SF dramu Lane i Andyja Wachowskog.

http://www.youtube.com/watch?v=nryWkAaWjKg

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861