EW je predstavio prve slike iz nove sezone Twin Peaksa – serijala.com
Trenutno čitaš
EW je predstavio prve slike iz nove sezone Twin Peaksa

EW je predstavio prve slike iz nove sezone Twin Peaksa

Nakon punih 25 godina, Twin Peaks se vraća u nedjelju, 21. svibnja. David Lynch je za EW potvrdio kako je riječ o “filmu u 18 epizoda”, a samo snimanje je trajalo preko 140 dana.

Nije ovo ni reboot, ni remake, već nastavak. Treća sezona, mini-serija, limitirana serija, kako god hoćete – nastavlja se, još jedanput, 25 godina nakon istrage ubojstva Laure Palmer i isto toliko nakon završetka same serije. Radnju pokreće FBI-jev pronalazak golemog dosjea sa dokumentima o gradiću i samom slučaju, tajnim dokumentima, nalazima obdukcije… Mark Frost, koautor serije, napisao je i knjigu “The Secret Lives of Twin Peaks” koja popunjava prazninu između sezona.

Manje-više svi akteri iz originala su tu — osim što je Lynch režirao sve epizode, a zajedno s Markom Frostom ih je i napisao — glumačka postava je kombinacija bitnih starih likova sa hrpom poznatih gostiju. Kyle MacLachlan kao specijalni agent Dale Cooper, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny… ali ne i Lara Flyn Boyle, koja je odbila povratak. Nova lica su Naomi Watts, Ashley Judd, Amanda Seyfried, Laura Dern, Michael Cera, Trent Reznor, Jane Levy, Robert Knepper, Jim Belushi… Lista ide dalje unedogled.

EW je predstavio i slike sa snimanja, a na sajtu možete pogledati i 39 minuta dugi dokumentarac o seriji.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861