Nic Pizzolato piše treću sezonu True Detectivea sa — Davidom Milchom! – serijala.com

Nic Pizzolato piše treću sezonu True Detectivea sa — Davidom Milchom!

Neizvjesna sudbina treće sezone popularne HBO-ove antologije možda postaje malo izvjesnija — sa neočekivanim pojačanjem.

 1. Slaven says:

  Iako nisam baš fan ni prve sezone TD-a, ovo mi je sigurno super uzbudljiva vijest. Ako je istina o Milchu, to mi daje sigurnost da će biti kvalitetno, iako i on ima bisera (John from Cincinnati), a i ne vjerujem da bi se HBO i Pizzolatto kockali s ovim nakon debakla 2. sezone, da nemaju osjećaj da će biti kvalitetno.
  Što se tiče Deadwooda, to je nažalost vjerojatno gotovo sada.

 2. its gucci says:

  iskreno krešimire, druga sezona je imala svojih slabosti, ali bila je kompleksnija, mračnija i zanimljivija po pitanju likova i radnje, a to što se ti i ostatak glupe publike više palite na jednostavan plot u kojem detektivi hvataju karikaturu od villaina je žalosno jebiga :)

  ali hvala na vijesti, ova suradnja bi mogla biti jebena

  • kinggo says:

   +1
   OK, necu rec da je bila kompleksnija, mracnija svakako, ali da je bila dobra, bila je.

   • Slaven says:

    Valjda je mislio/la da je bila kompliciranija. A to mišljenje da je nešto bolje samo zato što je kompliciranije je posve krivo jer kompliciranost radnje u većini slučajeva znači da je radnja neuredno ispričana. Taj problem ima recimo i Mr. Robot. I kad ta neurednost zbuni gledatelje onda se ovakvi vole javljati i nazivati druge glupima.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *