Dubrovnik će i ove godine “glumiti” u Igri prijestolja – serijala.com
Trenutno čitaš
Dubrovnik će i ove godine “glumiti” u Igri prijestolja

Dubrovnik će i ove godine “glumiti” u Igri prijestolja

HBO i Igra prijestolja stolovat će i ove godine u Dubrovniku, za potrebe snimanja četvrte sezone serije. Producentica, a od treće sezone i izvršna producentica Bernie Caulfield za Dubrovniktv.net potvrdila je da se HBO namjerava vratiti na Jadran po treću godinu za redom, ovog puta na nešto duže vrijeme — planiraju se zadržati od kraja kolovoza do sredine listopada.

Kao, nije službeno-službeno, ali reakcije producenata i HBO-a su pozitivne i ohrabrujuće, a svi su zadovoljni kako je Dubrovnik “odglumio” Kraljev Grudobran, iliti King’s Landing — glavni grad Westerosa. Ovog puta tražio bi se i rekordan broj statista, njih čak 400.

Dobro, tu je ta “sitnica” da serija nije formalno obnovljena za četvrtu sezonu, a treća još nije ni počela, no Game of Thrones je dovoljno veliki uspjeh za HBO — kako kritički, tako reakcijom publike i fanova te gledanošću — da je to tek zbilja formalnost. Očekujte službenu objavu negdje nakon dvije-tri emitirane epizode.

Komentari (1)
  • Koliko god mi je drago sto se GoT snima u Hrvatskoj, toliko mi je i totalni raspad iluzije kad zapravo vidim te scene u seriji…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861