Doom Patrol i NOS4A2 obnovljeni za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Doom Patrol i NOS4A2 obnovljeni za drugu sezonu

Doom Patrol i NOS4A2 obnovljeni za drugu sezonu

Comic-Con je podario još obnova, ovaj put za dvije nove ovogodišnje serije – DC Universe je predstavio planove za Doom Patrol i Titanse, dok je AMC uoči finala svoje horor drame NOS4A2 naručio novi paket epizoda za 2020. godinu.

Još DC Universe ni propao dok Doom Patrol živi. Unatoč dojmu da novi streaming servis predstavljen prije nešto manje od godinu dana ipak nije ispunio očekivanja, DCU nas je sve iznenadio i obnovio još jednu stripovsku adaptaciju za drugu sezonu. Doom Patrol će se time vratiti jednom u 2020. godini, ali ne samo na DC Universeu, već i na HBO Maxu, novom streaming servisu iz suradnje HBO-a, AT&T-a i WarnerMedia (koji je dostupan samo u SAD-u).

Što se tiče ostalih DCU-ovih adaptacija, Titansi su već ranije obnovljeni za drugu sezonu čiji je datum premijere zakazan za 6. rujna, ranije nego prošle godine, dok će ožalošćeni Swamp Thing tiho završiti svoju prvu i jedinu sezonu 2. kolovoza.

Recenzija: Doom Patrol — ovo nije još jedna superherojska serija

Serija NOS4A2 (Nosferatu) je adaptacija istoimenoga djela Joea Hilla (sina Stephena Kinga) o mladoj djevojci Vic koja otkriva da ima nadnaravne moći koje joj služe da zauvijek pobijedi Charliea Manxa, besmrtnog ubojicu koji se hrani dušama djece. Savršena postavka za horor priču i glavnog zlikovca se prema prvim kritikama isplati gledati, ponajviše zbog izrazito kvalitetne glumačke postave. Glavnu ulogu preuzima Ashleigh Cummings, australska glumica čiji životopis obiluje serijama iz Down Under produkcije, dok zloglasnog Manxa utjelovljuje Zachary Quinto, reprizirajući ulogu Sylara koji ovaj put umjesto posebnih moći krade djeci duše.

AMC je izrazito zadovoljan s izvedbom adaptacije, kao i glumačkim performansima, te je samouvjereno naručio deset novih epizoda za 2020. godinu. Dvostruko finale prve sezone se očekuje za tjedan dana, 28. srpnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861