Doom Patrol: Druga sezona stiže krajem lipnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Doom Patrol: Druga sezona stiže krajem lipnja

Doom Patrol: Druga sezona stiže krajem lipnja

Lijepe vijesti za gledatelje DCU-ovog Doom Patrola stižu s TV Linea. Mreža je objavila da druga sezona ove superherojske serije stiže 25. lipnja. Epizode će se simultano emitirati na DC Universu i HBO Maxu koji svoje servere pali za nešto više od desetak dana. Zasad još nemamo informaciju hoće li i domaći gledatelji moći pratiti drugu sezonu u korak s Amerikancima na domaćem HBO GO-u.

Doom Patrol iliti “Patrola prokletih” oživljava jednu od najomiljenijih skupina DC-jevih superheroja: Robotmana, Negative Mana, Elasti-Woman i Crazy Jane, na čelu s modernim ludim znanstvenikom Nilesom Caulderom zvanim Šef. Svaki član Patrole prokletih pretrpio je strašnu nesreću koja im je podarila nadljudske sposobnosti, ali ih je također unakazila. Traumatiziran i potlačen, tim je pronašao svoju svrhu zahvaljujući Šefu koji ih je okupio kako bi istraživali najčudnije postojeće fenomene. Nakon Šefova misterioznog nestanka, ti se nevoljni heroji nađu na neočekivanom mjestu kad ih u akciju pozove nitko drugi nego Cyborg, koji im dolazi s misijom koju je teško odbiti. Dijelom grupa potpore, dijelom tim superjunaka, Patrola prokletih ekipa je supermoćnih nakaza koja se bori za svijet koji ne želi imati ništa s njima.

Snimanje druge sezone započelo je još u studenom prošle godine, a informacije sa seta govore da je ekipa bila samo nekoliko dana od kraja snimanja prije nego je sve zatvoreno zbog korona virusa. Neki izvori govore da je preko 90% snimanja dovršeno i spremljeno i da taj nezavršeni djelić neće previše utjecati na stanje druge sezone. Bilo kako bilo — nove epizode Doom Patrola počinju 25. lipnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861