Trailer: Doom Patrol se vraća za manje od mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Doom Patrol se vraća za manje od mjesec dana

Trailer: Doom Patrol se vraća za manje od mjesec dana

Službeni Warner Bros. Youtube nalog je jučer predstavio trailer za treću sezonu jedne od najboljih serija prema stripovnom predlošku, Doom Patrol. HBO Max je naručio deset epizoda za treću sezonu koja stiže krajem mjeseca.

Podsjetimo, Doom Patrol (“Patrola prokletih”) oživljava jednu od najomiljenijih skupina DC-jevih superheroja: Robotmana, Negative Mana, Elasti-Woman i Crazy Jane, na čelu s ludim znanstvenikom Nilesom Caulderom zvanim Šef. Svaki član Patrole prokletih pretrpio je strašnu nesreću koja im je podarila nadljudske sposobnosti, ali ih je također unakazila. Traumatiziran i potlačen, tim je pronašao svoju svrhu zahvaljujući Šefu koji ih je okupio kako bi istraživali najčudnije postojeće fenomene. Nakon Šefova misterioznog nestanka, ti se nevoljni heroji nađu na neočekivanom mjestu kad ih u akciju pozove nitko drugi nego Cyborg, koji im dolazi s misijom koju je teško odbiti. Dijelom grupa potpore, dijelom tim superjunaka, Patrola prokletih ekipa je supermoćnih nakaza koja se bori za svijet koji ne želi imati ništa s njima.

Treća sezona serije stiže 23. rujna, a domaći HBO još uvijek nije potvrdio kada će nova sezona stići na HBO GO, ali vjerujemo da će streamati istovremeno s američkom premijerom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861