Trailer: The Wheel of Time stiže na Prime Video u studenom – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Wheel of Time stiže na Prime Video u studenom

Trailer: The Wheel of Time stiže na Prime Video u studenom

Nakon višemjesečnog natezanja s kapanjem informacija oko prve sezone svoje nove fantasy serije The Wheel of Time, Amazon je napokon odličio predstaviti prvi pravi trailer. Tri godine je prošlo od kad je Amazon objavio da kreću u adaptaciju popularnog književnog serijala autora Roberta Jordana.

Serijal broji četrnaest knjiga, a sam autor ga nije uspio dovršiti za svog života — već ga je završio Brandon Sanderson prema Jordanovim uputama. The Wheel of Time je jedna od najpopularnijih književnih franšiza koja broji više od 90 milijuna prodanih knjiga.

Priča prati Moiraine Damodred (Rosamund Pike), pripadnicu tajnovite organizacije Aes Sedai, koja se upušta u opasno putovanje s pet mladih muškaraca i žena. Moiraine vjeruje da bi netko od njezinih suputnika mogao biti reinkarnacija nevjerojatno snažnog pojedinca za kojeg ili koju proročanstva kažu da će ili spasiti čovječanstvo ili ga uništiti. Serijal vuče korijene i oslanja se na brojne elemente iz europske i azijske mitologije, osobito onih pronađenih u budizmu i hinduizmu.

Na ovogodišnjem Comic-Conu showrunner serije Rafe Judkins rekao je kako adaptacija planira detaljno pratiti književni predložak, ali i da ga se neće držati kao pijan plota. Prve tri epizode serije svoju će premijeru imati na Amazonu 19. studenog. Druga sezona već je naručena.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861