The Wheel of Time: Započelo snimanje na drugoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
The Wheel of Time: Započelo snimanje na drugoj sezoni

The Wheel of Time: Započelo snimanje na drugoj sezoni

Uros Sljivic

Iako još uvijek nemamo konačnu potvrdu datuma premijere prve sezone Amazonove adaptacije popularnog fantasy serijala Roberta Jordana The Wheel of Time, sa službenog Twitter profila serije dolazi vijest da je započelo snimanje druge sezone u Pragu. Amazon još uvijek nije predstavio trailer za prvu sezonu koja dolazi ove godine, ali čini se da bi video materijal mogli vidjeti u narednim danima jer ovaj tjedan počinje San Diego Comic-Con na kojem će Amazon imati panele za svoje serije.

Serijal The Wheel of Time broji četrnaest knjiga, a sam autor ga nije uspio dovršiti za svog života — već ga je završio Brandon Sanderson prema Jordanovim uputama. The Wheel of Time je jedna od najpopularnijih književnih franšiza koja broji više od 90 milijuna prodanih knjiga.

Priča prati Moiraine Damodred, pripadnicu tajnovite organizacije Aes Sedai, koja se upušta u opasno putovanje s pet mladih muškaraca i žena. Moiraine vjeruje da bi netko od njezinih suputnika mogao biti reinkarnacija nevjerojatno snažnog pojedinca za kojeg ili koju proročanstva kažu da će ili spasiti čovječanstvo ili ga uništiti. Serijal vuče korijene i oslanja se na brojne elemente iz europske i azijske mitologije, osobito onih pronađenih u budizmu i hinduizmu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861