Pogledajte pilot nesuđene adaptacije Jordanovog The Wheel of Time – serijala.com
Trenutno čitaš
Pogledajte pilot nesuđene adaptacije Jordanovog The Wheel of Time

Pogledajte pilot nesuđene adaptacije Jordanovog The Wheel of Time

Prije nešto manje od godinu dana ponovno je isplivao pilot za Fargo iz 1997. godine. Tek 2003., šest godina kasnije, je po prvi puta emitiran na kanalu Trio, u sklopu serijala Brilliant But Cancelled o odličnim, ali otkazanim serijama. To je prvenstveno trebao biti nastavak priče Marge Gunderson, još uvijek trudne u pilot epizodi. Umjesto Frances McDormand, ulogu je preuzela Edie Falco. 

Pogledajte pilot nesuđene adaptacije Farga iz 1997. godine

Fargo je kasnije sletio na FX… i priču dalje znate.

No, FX-ova sestrinska mreža FXX je 2015. emitirala pilot za adaptaciju iznimno popularnog serijala fantastike, The Wheel of Time. Serijal broji četrnaest knjiga, a sam autor ga nije uspio dovršiti za svog života – već ga je završio Brandon Sanderson prema Jordanovim uputama.

Ovaj pilot… nije baš dobar. Priča kaže kako ga je FX napravio i emitirao da ne bi izgubili prava na ekranizaciju. Osobno ga ne bih preporučio nikome, ali zanimljiv je ovo pogled u kreativni proces jedne mreže i sama “epizoda” odaje dojam kako ovo nije bilo namijenjeno prikazivanju. Wired ima detalje priče kako je ovaj pilot ugledao svjetl… tamu noći u 1:30 jednog zimskog ponedjeljka.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861