Pogledajte pilot nesuđene adaptacije Farga iz 1997. godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Pogledajte pilot nesuđene adaptacije Farga iz 1997. godine

Pogledajte pilot nesuđene adaptacije Farga iz 1997. godine

Samo godinu dana nakon što su braća Joel i Ethan Coen snimili svoj crnohumorni film Fargo, danas klasik dopunjen sjajnom serijom, snimljena je televizijska adaptacija koja svjetlo katodnih cijevi tadašnjih televizora ipak nije dočekala. Za razliku od danas aktualne serije, koja je samo posudila štimung filma, nesuđena serija iz 1997. godine preuzela je neke likove i nastavila priču.

To je prvenstveno trebao biti nastavak priče Marge Gunderson, još uvijek trudne u pilot epizodi. Umjesto Frances McDormand, ulogu je preuzela Edie Falco, koja danas vjerojatno nije pretjerano razočarana što serija nikad nije zaživjela, obzirom da je dvije godine kasnije ostvarila ulogu u Sopranosima. Dalje znate sve… Coeni nisu imali veze sa ovom adaptacijom, koji je režirala Kathy Bates.

IMDb danas ovaj pilot vodi kao “televizijski film” iz 2003. godine, jer tada je po prvi puta emitiran na kanalu Trio, u sklopu serijala Brilliant But Cancelled o odličnim, ali otkazanim serijama. Zanima li vas kako je to moglo ispasti, pogledajte čitavu pilot epizodu na YouTubeu:

https://www.youtube.com/watch?v=0yvUx9UvzVA

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861