Doom Patrol: Michelle Gomez pridružuje se trećoj sezoni serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Doom Patrol: Michelle Gomez pridružuje se trećoj sezoni serije

Doom Patrol: Michelle Gomez pridružuje se trećoj sezoni serije

Treća sezona stripovske adaptacije Doom Patrol naručena je početkom jeseni prošle godine te je krenula sa snimanjem u siječnju. Ukoliko sve bude išlo po planu, nove nastavke ove DC-jeve serije ćemo moći pratiti već na ljeto na HBO Max platformi gdje se projekt preselio nakon neuspjeha rodnog DC Universea.

U novim epizodama, Doom Patrolu će se pridružiti škotska glumica Michelle Gomez koju smo prethodnih godina imali prilike gledati u Chilling Adventures of Sabrina i The Flight Attendant. Njezina najzamjetnija nedavna uloga bila je u tri sezone Doctora Who gdje je zaigrala ulogu Missy, žensku inkarnaciju najvećeg Doktorovog suparnika Mastera. U Doom Patrolu, Gomez će utjeloviti Madame Rouge, kompliciranu i ekscentričnu negativku koja dolazi u posjet Doom Manor u trećoj sezoni.

Što se tiče same serije, obožavatelji Granta Morrisona i općenito prilično čudnih (i karakteristično stripovskih) nadrealnih narativnih zaokreta će biti oduševljeni. Ali ono zbog čega je Doom Patrol toliko poseban nije samo njegova ekscentričnost i šašavost u dijelovima priče, nego način na koji balansira apsolutno nemoguće događaje s time kako utječu na ozbiljne traume, odnose i karakterni razvoj glavnih likova.

Prve dvije sezone Doom Patrol dostupne su i na HBO GO-u pod nazivom “Patrola prokletih”.

https://twitter.com/warnerbrostv/status/1369722920994439169
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861