The Expanse se vraća u prosincu, pogledajte trailer za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Expanse se vraća u prosincu, pogledajte trailer za četvrtu sezonu

The Expanse se vraća u prosincu, pogledajte trailer za četvrtu sezonu

Napokon smo i to dočekali. Amazon nam se smilovao i kao žednima usred pustinje darovao nam je… um.. trailer i datum premijere četvrte sezone umjesto vode. Da. Snimanje nove sezone završeno je prije koji mjesec, a rad na post-produkciji ide naprijed punom parom.

Podsjetimo — Syfy je odlučio otkazati The Expanse usred treće sezone, a samo dva tjedna nakon te odluke Amazon je preuzeo seriju i naručio četvrtu sezonu s deset novih epizoda koje neće podlijegati arhaičnim pravilima cenzure i uštogljenih 42 minute epizodnog trajanja. Četvrta sezona bit će lagani reboot, ali na način da se i novi gledatelji mogu priključiti avanturama posade Rocija.

Amazonovo službeno priopćenje kaže sljedeće: “Otvaranjem Prstena otvorio se i put tisućama novih planeta. Tim novim korakom čovječanstva započinje krvava zlatna groznica koja pokreće nove sukobe između Zemlje, Marsa i Belta. Posada Rocinantea pak biva uhvaćena u novi sukob između Zemljana koji žele iskoristiti nova ležišta mineralnih sirovina čim prije i očajnih Beltera koji žele naseliti još neistraženi planet.”

Četvrta sezona The Expansea stiže 13. prosinca 2019. Još pet mjeseci.

https://www.youtube.com/watch?v=9LrZiNOvp_c

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861