Detalji oko novog Torchwooda – serijala.com
Trenutno čitaš
Detalji oko novog Torchwooda

Detalji oko novog Torchwooda

Četvrta sezona (nekad potpuno) BBC-jevog Torchwooda seli se u Ameriku, na kabelsku mrežu Starz. Čelnici mreže, Russell T. Davies i dio glumačke postave (bez Johna Barrowmana koji je u tom trenutku imao predstavu u Engleskoj) sudjelovali su jučer na TCA-evom panelu i podijelili nekoliko detalja u vezi nove sezone. Ima nešto općenitih spojlera, zato pripazite.

Datum premijere još uvijek nije definiran, ali nagađa se kako će četvrta sezona Torchwooda, ovaj put sa sufiksom Miracle Day, krenuti s emitiranjem u ljeto. Starz je naručio deset epizoda, a Davies se osvrnuo na to kako će i ovaj put postojati cjelovita sezonska priča jer tako, po rječima svog kreatora, Torchwood funkcionira najbolje.

Otkriven je i zaplet nove sezone, koja će se baviti vječnim pitanjem besmrtnosti. “Što bi se dogodilo kada nitko na Zemlji ne bi umro… kada bi svi postali besmrtni?” prenosi TVLine.

Bill Pullman će glumiti glavnog neprijatelja u četvrtoj sezoni, Dichen Lachman (Dollhouse) će se pojaviti u prvoj epizodi, a detalje oko njihovih likova i još mnogo toga možete pronaći ovdje. Oprez zbog spojlera.

Izvor: (TVOvermind)

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861