Comic-Con 2011, treći dan – serijala.com
Trenutno čitaš
Comic-Con 2011, treći dan

Comic-Con 2011, treći dan

I treći dan Comic-Cona je za nama, a mi se ponovo utapamo u masi vijesti koje pristižu iz San Diega, obećavajući si da ćemo jednog lijepog dana biti tamo uživo. Jučer, izgleda, nije procurilo previše fensi postera, ni trailera dugo očekivanih serija, ali naći će se par zanimljivosti…

Prvo i najbitnije, barem nama – Omar comin’ u Greendale! Michael Kenneth Williams, znan svakom obožavatelju The Wirea kao Omar Little (ili gledateljima Boardwalk Empirea kao Chalky White) gostovat će u najmanje tri epizode iduće, treće sezone Communitya. Ekipa svake sezone zajedno pohađa jedan kolegij, a Williams će u novoj sezoni glumiti profesora biologije, nakon štoje lani Betty White u premijeri gostovala kao profesorica antropologije. Bonus, od prije par dana, GQ-ov photosession sa Kate Uptom – i Kenom Jeongom u pozadini. Boner kill.

Čitaju li vam dugački tekstovi, HitFix je imao standardno dobre izvještaje sa panela: Community, Fringe, The Vampire Diaries, Nikita i Chuck.

Favorit masa, Fringe, prezentirao je zabavne i jednako lažne isječke sa audicije za ulogu Petera Bishopa – Damon Lindelof, Danny Pudi, Jorge Garcia, Michael Emerson, Zach Quinto “isprobali” su ulogu koja je pripala Joshui Jacksonu, a video je prikazan na panelu prije nego je Joshua izašao na pozornicu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CdSL_ZJRKUM[/youtube]

Chuck ove sezone završava sa petom sezonom i finalnih 13 epizoda, što je duplo više nego se itko nadao i očekivao nakon druge sezone. Serija poznata po čestom stunt castingu, odnosno gostovanjima poznatih zvijezda, dovodi još jednog geek favorita – Mark Hamill gostovat će kao negativac u novoj sezoni. MTFBWY, Chuck.

Vjerojatno će vas zanimati i dvominutni trailer za True Blood, čija je postava također bila u San Diegu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zvvLacE7lcg[/youtube]

Intervju Michaela Ausiella sa Nathanom Fillionom. O Castleu, doduše, ali Fillion je svejedno ikona Comic-Cona, makar bismo ga radije vidjeli u nekoj drugoj ulozi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=usjLvq_sw_0[/youtube]

Terra Nova također je bila na Comic-Conu, kontroverzni (doduše nedovršeni) pilot kritičari su već ranije vidjeli, a jučer je prikazan i na panelu, a reakcije su… Pomiješane. HitFix ima prve reakcije na pilot, a io9 recenziju. Očekivano, pilot izgleda dobro, a radnja… Ne toliko dobro.

Torchwood: Kapetan Jack vjerojatno neće pjevati u aktualnoj sezoni, ali John Barowman je propjevao na panelu:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sb85i1dRzc8[/youtube]

Plus, brzi pregled ostalih zanimljivosti:

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861