Comic-Con 2011, drugi dan – serijala.com
Trenutno čitaš
Comic-Con 2011, drugi dan

Comic-Con 2011, drugi dan

Comic-Con ludnica bila je u punom zamahu u petak, stoga vam donosimo najnovije i najzanimljivije informacije, vijesti i klipove s drugog dana ovogodišnje manifestacije.

Za početak, jučer smo već pisali o novom traileru za 2. sezonu i datum premijere AMC-evog The Walking Deada. Objavljen je i odličan novi poster, te će uz 4-minutni trailer i činjenicu da se serija vraća dva tjedna ranije nego što je predviđeno fanovi uistinu uživati.

HitFix-ov Daniel Fienberg pokrivao je sve jučerašnje panele – od The Walking Deada i True Blooda do Torchwooda i The Big Bang Theorya. Na linkovima možete pročitati što se sve događalo i kakve su sve informacije autori i glumci serija otkrili o tekućim/nadolazećim sezonama.

CW-ovci su također bili zaposleni jučer, objavljeni su novi traileri za Vampire Diaries, Supernatural, Nikitu, Ringera i The Secret Circle. Sve ih možete pogledati ovdje, a mi ćemo izdvojiti novi trailer za jednu od nedvojbeno najiščekivanijih novih serija – Ringer, sa Sarahom Michelle Gellar u glavnoj ulozi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bwScMwUG5dI&feature=player_embedded#at=42[/youtube]

Također je objavljen i promotivni poster za The Secret Circle, s Britt Robertson (Life Unexpected) i Thomasom Dekkerom (Terminator: TSCC) u glavnim ulogama.

Starz je također svoje fanove počastimo novim teaserom za Spartacus: Vengeance u trajanju od 30 sekundi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x59O_uW19P0[/youtube]

Objavljeno je i da će se Ellen Hollman pridružiti glumačkoj postavi Vengeancea, i to kao Saxa, predstavljena kao predivna, opaka, inteligentna i strastvena žena. Hollman je dosada imala brojne gostujuće uloge u raznim serijama (In Plain Sight, Rules of Engagement, Medium).

Ellen Hollman (Spartacus: Vengeance)

MTV je predstavio prvi trailer za povratnike na male ekrane – Beavisa & Buttheada. Animirane legende ponovno će vladati MTV-em od listopada, a nisu se nimalo promijenili otkad smo ih zadnji put vidjeli, samo što sada gledaju Jersey Shore.

EW.com udružio je snage s Damonom Lindelofom i Carltonom Cuseom za panel LOST: Godinu dana kasnije. Lindelof i Cuse ondje su predstavili scenu iz finala 1. sezone koja bi trebala dokazati kako je dvojac od samog početka emitiranja imao cijelu seriju složenu i izmapiranu u glavi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LexA1aVYwhI&feature=player_embedded[/youtube]

Komentar Cartlona Cusea pročitajte ovdje.

Na TVAddictu su također zaposleni za vrijeme Comic-Cona – razgovarali su s Mattom Nixom, autorom Burn Noticea, te sa Annie Dudek i Sendhilom Ramamurthyem, zvijezdama Covert Affairsa.

Michael Ausiello također ima pune ruke posla ovaj tjedan. Intevjuirao je True Bloodovce Rutinu Wesley, Alexandera Skasgarda te Kristin Bauer, kao i zvijezde Covert Affairsa, Psycha i CW-ovog nadolazećeg Ringera. Ausiello je također trebao biti moderator na panelu Bonesa, no s obzirom da su zvijezde serije otkazale dolazak, otkazan je i cijeli panel. Međutim, objavljen je dvominutni promo koji je trebao biti predstavljen za vrijeme panela:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DwtraFhmZbA[/youtube]
5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861