Starz: Spartacus trailer, nema planova za nastavak Torchwooda – serijala.com
Trenutno čitaš
Starz: Spartacus trailer, nema planova za nastavak Torchwooda

Starz: Spartacus trailer, nema planova za nastavak Torchwooda

Torchwood nije bio glavna priča Starzovog panela na TCA press touru, no Chris Albrecht, izvršni direktor mreže, odgovorio je i na par pitanja vezanih uz aktualnu četvrtu sezonu BBC-jeve serije koja je ove godine preselila preko Bare.

Usprkos vrlo solidnoj gledanosti i uglavnom pozitivnim kritikama (imali smo recenziju nedavno), kapetan Jack vjerojatno se neće dulje zadržati u Americi. EW.com prenosi Albrechtov komentar, gdje kaže da nikada nisu planirali da se serija emitira svake godine.

Deset epizoda neobično je velika nadudžba za BBC, koji i dalje ostaje koprodukcijski partner u snimanju serije, a budućnost ovisi i o Russelu T. Daviesu, autoru Torchwooda – kaže Albrecht.

Povrh toga, showrunner Dr. Whoa, Steven Moffat, kaže da bi kapetan Jack možda mogao ponovo navratiti u seriju iz koje je Torchwood potekao, ali takvo što je vjerojatno teško izvedivo. Obrnuto, kaže Moffat, nije izvedivo i ne bi funkcioniralo jer Doctor Who je prilično popularan među mlađim gledateljima u Velikoj Britaniji, dok Torchwood nije primjeren njihovom uzrastu.

Pročitaj još

Na kraju, Starz je objavio prvi pravi trailer njihove najpopularnije serije, Spartacus, čija će se druga sezona zvati Vengeance, a premijera je zakazana za siječanj.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GObQ_VCGu6w[/youtube]
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861