Poster i traileri posljednje sezone Spartaka – serijala.com
Trenutno čitaš
Poster i traileri posljednje sezone Spartaka

Poster i traileri posljednje sezone Spartaka

Starz je danas objavio službeni poster treće sezone Spartaka, koja kreće 25. siječnja iduće godine, a mi mu još pridodajemo dva dosad objavljena trailera. Podnaslovljena “War of the Damned”, posljednja sezona zaokružit će priču o Spartaku, koji je sada prikupio golemu vojsku i nastavlja gaziti rimsku vojsku.

Prilično neočekivano, Starz je ove godine — u suglasnosti sa autorom serije, Stevenom S. DeKnightom — odlučio da će okončati seriju trećom sezonom. Logično s povijesnog aspekta, jer Treći robovski rat trajao je oko tri godine, no neočekivano s televizijskog, jer Spartak je daleko najuspješnija i najgledanija Starzova serija. Zapravo, praktički jedina uspješna. Ipak, DeKnight ostaje u Starzovom gnijezdu te već radi na dvjema novim serijama.

6 komentara
 • :((((( steta…Spartacus je sou! top serija na mom spisku.. ova tuga sto je ovo zadnja sezona se moze jedino usporedivat kad je Andy Whitfield umro..

  • Meni je posljednja sezona bila loša, bolje da naprave dobru sezonu koja će zaključiti seriju nego nekoliko loših. Uostalom, serija prati tri Spartakova razdoblja: život u ludusu i pobuna, bijeg iz Rima i oslobađanje robova te proboj do Alpa.

   BTW, da li i s Disqusom imamo mogućnost [sakrij]sakrivanja[/sakrij] teksta? I ako da koja je komanda?

    • Nema veze, ionako sam htio sakriti povjesne činjenice s obzirom da za nekoga one mogu predstavljati spoiler :-)

   • Neznam kako ti je bila losa zadnja sezona…Ja sam ono mega fan Spartacusa tako da mi je svaka minuta EPIC ;) zivin za svaku epizodu..kao i kod got-a

 • serija je dobra pa mi je i drago da seriju planiraju zavrsit trecom sezonom, a ne je razvlacit zbog visoke gledanosti

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861