Autor Spartacusa za Starz priprema dvije nove serije, uključujući svemirski SF – serijala.com
Trenutno čitaš
Autor Spartacusa za Starz priprema dvije nove serije, uključujući svemirski SF

Autor Spartacusa za Starz priprema dvije nove serije, uključujući svemirski SF

Nakon što smo nedavno saznali da će treća sezona Spartacusa ujedno biti i posljednja, Starz nas je razveselio ponekim informacijama o novim projektima koji su u pripremi, prenosi TVLine. A na obje serije radi Steven S. DeKnight, autor koji nam je na male ekrane doveo upravo Spartaka. Dakle, kako god okrenemo, nadamo se da možemo očekivati bar jednaku količinu trasha, krvi, seksa i golotinje. O čemu je zapravo riječ?

Prvi projekt nosi ime Incursion, a radi se o SF trileru o vojnicima koje pratimo tijekom rata sa izvanzemaljcima. To podsjeća na nedavno obnovljeni Falling Skies, no u čemu se razlikuje? Prema tome što bi se svaka sezona trebala odvijati na nekom drugom planetu. Projekt obećava puno akcije u napucavanja u svemiru, kao i kompleksne muške i ženske likove.

Drugi projekt, Vlad Dracula, ne treba previše predstavljati, jer se radi o još jednoj reinkarnaciji najpopularnijeg vampira. Što se tiče ovoga projekta, da, ovdje vrlo vjerojatno možete očekivati hektolitre krvi. U razvoju ovog projekta sudjelovati će J. Michael Straczynski (Babylon 5), Roy Lee (The Ring) i Rob Tapert (Spartacus, Xena: Princeza ratnica).

Budući da su oba projekta još daleko od narudžbe, zasad se samo možemo nadati da će bar jedan dobiti zeleno svjetlo. A budući da Steven S. DeKnight i Starz imaju dobru suradnju, moguće je za očekivati da ćemo bar jednu gledati na malim ekranima.

4 komentara
  • “Prvi projekt nosi ime Incursion, a radi se o SF trileru o vojnicima koje pratimo tijekom rata sa izvanzemaljcima. Podsjeća na nedavno obnovljeni Falling Skies, no u čemu se razlikuje? Prema tome što bi se svaka sezona trebala odvijati na nekom drugom planetu. Projekt obećava puno akcije u napucavanja u svemiru, kao i kompleksne muške i ženske likove.”

    Prije podsjeća na izvrsni Space: Above and Beyond, nego na Falling Skies.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861