Falling Skies obnovljen za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Falling Skies obnovljen za treću sezonu

Falling Skies obnovljen za treću sezonu

Ravno na polovici druge sezone, TNT je naručio treću sezonu znanstveno fantastične serije Falling Skies, koja na sebi nosi etiketu “iz produkcije Stevena Spielberga.”

Iduća sezona ponovo će se emitirati kroz ljeto — dakle 2013. godine — te će, također ponovo, imati deset epizoda. Lani je to bila najgledanija kabelska premijera.

Serija je radnjom smještena nekoliko mjeseci nakon vanzemaljske invazije na zemlju, a prati pokret otpora vođen bivšim doktorom Carterom iz Hitne službe, Noahom Wyleom. Pet epizoda preostalo je do kraja druge sezone koja se trenutno emitira.

9 komentara
  • Uh uh… nemoj tako, meni je serija u prvoj sezoni sasvim ok pogotovo s obzirom koliko SF-a vidimo danas (drugu još nisam počeo gledati)… ali mi je bar tri koplja bolja od The Walking Deada koji osim produkcijske vrijednosti teško da ima neku drugu, a također ulazi u treću sezonu :D

  • Joj kako serete. Zašto ne shvatate da ovo više nisu devedesete i da se sad serije prave toliko masovno i da je toliko ideja izlapilo i da je rijetkost naći nešto originalno, a kamoli seriju koja će nekim slučajem dobiti 2. ili 3. sezonu. Falling Skies nije nikakva inovacija ni remek djelo, al’ je dovoljno dobra da se može pratiti onako casual i da ti bude bar malo drago što je dobila renew za sljedeću sezonu. A vi cjepidlake ako hoćete budite hipsteri i gledajte tamo Star Trek iz 60 i neke koji je napravio bum u svoje doba ( ja sam trekkie ali sam naveo bezveze primjer) i govorite kako je genijalan. Da, jeste, ali za period u kojem je nastao.

    • A gle, sve je stvar ukusa. Meni je serija poprilično dosadna da ne kažem glupa. Nisu mi niti likovi posebno simpatični . Sve je tako zbrda zdola. Bez neke ćvrste radnje, premalo događanja, uvjerljivosti. Ukinuta serija V mi je za ovo događaj… Pa čak mi se i Terra Nova za ovo čini zanimljivijom serijom a da ne spominjem ukinuti Stargate Universe koji je remek djelo za ovo. No kako sam rekao, stvar ukusa.
     I dalje gledam ali kao da jedem nesoljenu juhu..

     • Na Terra Novu su potrošili brdo love i na kraju je ispala prosječna, pa i ispod prosječna. Gledao sam i Terra Novu i veselio bih se da su i oni dobili novu sezonu, ali potrošiti toliko i opet ne napraviti nešto da kažeš ‘wow’ ipak ne ide. Vjerovatno je i ne gledam više zato. :D

 • Sjajna vest. Kada sam počeo da gledam seriju bila mi je pravo otkrovenje. Nešto što je sci-fi žanru i te kako trebalo. Prva sezona možda jeste bila bogatija radnjom, dešavanjima i nekako dinamičnija ali je, čini mi se, u drugoj akcenat stavljen na karakterizaciju likova što je za svaku pohvalu jer se to ne vidja toliko često danas, a pogotovo ne u ovom žanru. Ovde mislim na produbljivanje odnosa izmedju likova, jako puno emotivnih scena, pa zašto da ne i na vrlo dobru glumu od strane pojedinih aktera. Zbog svega toga druga sezona mi je čak i bolja od prve i jedva čekam da počne sledeća.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861