Recenzija: Torchwood – Miracle Day – serijala.com

Torchwood u Americi.

 1. Shepard says:

  da,3.sezona je bila prica za sebe,”little master piece”,i brijem da ce 4.sezona biti kao prve dvije,nis posebno ali zabavno za pogledati!jedino se bojim da ce ameri zasrati sa izklisejiziranim gay spikama…

 2. (ib) says:

  Meni su i prve dvije sezone Torchwooda bile sasvim ok. Bilo je zanimljivih priča, ali i prilično dosadnih. Treća sezona je sasvim neka druga priča.
  Ono što sam do sada vidio u ovoj četvrtoj sezoni mi se ne sviđa. Američki likovi su potpuno antipatični. Čak mi ni Jack i Gwen nisu kao u britanskom. On nije više faca kakav je bio.
  Kad gledam Torchwood želim da bude nekih izvanzemaljaca, a zasada nema nikakvih naznaka. Nadam se da seriju neće odvesti u smjeru svjetske zavjere farmaceutske kompanije.
  Konačno, da se serija ne zove Torchwood već bi je prestao gledati nakon 2 nastavka. OVako, Jack i stara slava je još drže na životu.

 3. Vladimir Marković says:

  Nakon odgledane 4. sezone rekao bih da se slutnje autora ovog teksta, srećom nisu obistinile. 4. sezona je imala malo razvučeniju radnju ali ne toliko da zasmeta što je duplo duža. Priča je bila odlična i rekao bih da je sezona bila bolja od prethodne.
  Definitivno je napušten stil iz prve dve sezone, što jeste velika šteta ali ipak, ako želite gledati Doktora, on se i dalje emituje.
  Posebno mi je bio dobar kraj i nagoveštaj 5. sezone koji proizilazi iz njega

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *