Treme dobiva četvrtu sezonu, skraćenu i posljednju sezonu, kaže David Simon – serijala.com
Trenutno čitaš
Treme dobiva četvrtu sezonu, skraćenu i posljednju sezonu, kaže David Simon

Treme dobiva četvrtu sezonu, skraćenu i posljednju sezonu, kaže David Simon

HBO je naručio četvrtu sezonu drame Davida Simona, Treme, no veliko je pitanje koliko će epizoda ona imati. Izjavio je to upravo Simon, u razgovoru za New Orleans Times-Picayune, list grada u kojem je smještena njegova aktualna serija. Nažalost, bit će to ujedno i posljednja sezona za Treme, no uzevši u obzir gledanost, sretni smo što je serija preživjela dalje od prve sezone.

Treme je jedno od najtežih televizijskih štiva, daleko od zabavnog eskapističkog programa kojem teži većina televizije. Postoji samo jedna mreža na kojoj takva serija može egzistirati, a to je HBO. David Simon (još jednom) je izgradio vrlo detaljan, realističan i životopisan svijet, ovog puta posvećen kulturi, nesreći i problemima uraganom razorenog New Orleansa.

U kratkom komentaru HitFixovom Alanu Sepinwallu, Simon nije znao reći koliko će točno epizoda imati posljednja sezona; najvjerojatnije između četiri ili šest. Želeći dostojno zaokružiti seriju, HBO je Simonu i ekipi ponudio određen budžet, a na njima je da ga ulože i raspodijele kako najbolje znaju.

Obnova još nije službeno-službena, utoliko da HBO nije poslao press release, ali Simon nije tip koji bi uzbuđeno lajao prije nego stvar bude sigurna. Treća sezona od 10 epizoda počinje upravo danas, 23. rujna.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bzLVKedgZUI[/youtube]
2 komentara
  • koji jebeni seronje. pa ovak sezona ima 10 epizoda i oni ju prepolove. zamisli gubitak od pet epizoda više.

  • Treća sezona je za sada najbolja od svih ranijih i čini Treme uvjerljivo najboljom ovosezonskom serijom (i jedinim zbilja kvalitetnim dramskim programom uz Boss). Znao sam da treba biti strpljiv i da će nas Simon nagraditi što i radi ovom trećom sezonom. Sjajno!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861