Emmy 2012, lista dobitnika: Homeland i Modern Family pomeli konkurenciju – serijala.com

Emmy 2012, lista dobitnika: Homeland i Modern Family pomeli konkurenciju

Homeland šokirao, uzeo kipiće Mad Menima i Bryanu Cranstonu; Modern Family ponovio dominaciju.

 1. Lucian says:

  Ne bih rek’o da su pomeli konkurenciju, to je “samo” po 4 nagrada.

 2. Vlays says:

  Ne mogu se oteti dojmu da se kao i kod Oscara miješa politika odnosno trenutno stanje sa Muslimanima i cijelom onom pričom o onom filmu zbog kojega prosvjeduju. Homeland je dobar ali ne baš najbolji od nominiranih. A radnja je prigodna…

  • Slozit cu se da je treci najbolji u kategoriji, ali zanimljiva teorija zavjere je samo – teorija zavjere. Glasanje je bilo završeno 31. kolovoza, a ovaj val protesta je eskalirao nakon toga.

 3. RaylandG says:

  Wow ako se dobro sjecam netko je upravo ovdje prije nekih mjesec dana komentirao da ga ne bi cudilo da Jon Cryer pokupi nagradu pa su svi mislili da je lud :D. Ja i dalje mislim da svatko tko je za njega glasao da je kompletno nenormalan

 4. M says:

  Homeland nije nezasluženo pobedio, mada sam priželjkivao da u najboljoj dramskoj pobedi Breaking Bad. Što se najboljeg glumca tiče, draže bi mi bilo da je Bryan Cranston osvojio, mada i Jon Hamm zaslužuje već nekoliko godina Emmy, ali ne može se osporiti Damienu Lewisu vrhunska gluma u prvoj sezoni Homelanda. Pobede Claire Danes i Aarona Paula i fora Amy Poehler su mi najbolji trenuci Emmy-ja. Bilo bi lepo da je Šerlok osvojio koju nagradu. Takođe bi bilo lepo da su nominovani i Community i Nick Offerman i Aziz Ansari i maltene čitave postave i Parksa i Community-ja.

 5. oKRamxII says:

  Iznenadilo me što Breaking Bad i Cranston nisu dobili nagrade, ali dobro, nije da je Homeland nekvalitetna serija.

  Ali dati Cryeru nagradu, to treba znati. Prije svega, nemam apsolutno ništa protiv njega, niti mi je antipatičan i slično, ali niti je najkvalitetniji humoristični glumac na svijetu.

  Objektivno, za njega je bio velik uspjeh da je na ovoj listi, a kad već je, trebao je biti zadnji koji bi dobio nagradu. Šteta, potajno sam priželjkivao Larry Davida, ali dobro, to je ipak samo bila nerealna želja.

 6. Bio sam 99.9% siguran da Mad Men neće osvojiti petog Emmyja.
  Drago mi je zbog Homelanda, nadam se da će Breaking Bad dobiti iduće godine.

 7. Morgoth says:

  Katastrofa! Breaking Bad ništa, ama baš ništa? Ne vjerujem… sramota.

  • brush says:

   Aaron Paul je dobio za sporednog glumca u dramskoj seriji. Dakle, ipak nešto. Stvarno bi bila sramota da je ekipa Breaking Bad-a ostala potpuno bez ičega.

 8. MacGyver says:

  Ako nista drugo, bar TBBT nije dobio ni jednu nagradu

  • brush says:

   Ali je zato dobio Jon Cryer za Dva i pol muškarca…. Radije bih da je dobio bilo tko u toj kategoriji nego on. Nije on toliko loš sa svojom fizičkim humorom, ali ipak nije bolji od ostalih u konkurenciji. Pogotovo u zadnjoj sezoni Two and a half men-a.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *