Teaser: Sada je i službeno – ova sezona Dextera je posljednja – serijala.com

Teaser: Sada je i službeno – ova sezona Dextera je posljednja

Dugo vremena se pretpostavljalo, a sada je i službeno, Dexter će završiti ovog ljeta osmom sezonom.

 1. stipest says:

  Meni je isto žao.
  Falit će mi.

 2. oKRamxII says:

  Neka je, trebalo je realno završiti koju sezonu ranije, ali vjerujem da ćemo dobiti dobru zaokruženu priču. Dexter to zaslužuje.

 3. Dragan says:

  Fala kurcu da su ga vise zavrsili, serija je komotno mogla da se zavrsi u petoj sezoni kada su mu ubili zenu ali ne stoka je bila gladna para pa su napravili jos tri sezone samo da izvuku sto vise para iz fransize. Nece mi ni malo serija ne dostajati jer nije to onaj dexzter kojeg smo gledali u prve dve sezone.

 4. gormar says:

  Zaista me zanima kako će završiti…njegovom smrću,možda zatvorom,bijegom ili odlaskom u zalazak sunca….iskreno,neovisno o kritikama (koje imaju čvrste temelje i logičnosti) nedostajati će mi….ovo me podsjeti na nikada prežaljenoga Soprana……..uh.

 5. Slaven says:

  Što se tiče Emmyja, nikad mi neće biti jasno zašto Hall i sama serija nisu bili nominirani za prvu sezonu. Tada je Hall mogao i osvojiti, ali Akademija je favorizirala Spadera.

 6. konkvi says:

  ne sviđa mi se ideja o pospremanju dextera na drugi svijet ili zatvor. sestra je slaba karika, kao i ona trovačica, taj lik kao da je došao iz neke druge serije, uključujući i totalno iritantnu glumicu. hoćemo hepi end za dextera :D. :)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *