Nakon dvije bezlične i dosadne sezone, Dexter je opet… dobar – serijala.com

Nakon dvije bezlične i dosadne sezone, Dexter je opet… dobar

Serija koja se u sedmoj sezoni vraća na pravi put, nakon dvije sezone lutanja? Događale su se i čudnije stvari, ali ne puno.

 1. oKRamxII says:

  Ja sam više za ovo “na pravom putu da to ponovo bude”, ali da je bolje od pete i šeste, već sada jest.

  Ali dobro, imaju sad taj element s Debrom što je zanimljivo kako god da bilo, na njima je da to iskoriste što više mogu.

 2. Jeremiah says:

  Dexter je ponovo onaj stari.

 3. Marin Kuharić says:

  Dap, slažem se. Ugodno iznenađen novom sezonom.

 4. Slaven says:

  Rješili su se balasta zadnje dvije sezone, dali su svakom liku ponešto, nisu tu da samo popune prazninu i iritiraju. Ova sezona je vrlo kompleksna, hrabra, napeta, a ni sezonski negativac nije neki poremećeni, usamljeni serijski ubojica. Ove treće epizode se ne bi posramila ni prva sezona.
  Ono što je najveći kompliment Dexteru ove sezone, jest da trenutno izgleda bolje čak i od Homelanda koji bi trebao biti na vrhuncu, ali je očito u padu nakon sjajne prve sezone, no još se stvari stignu popraviti.

  • Marin Kuharić says:

   Hm, ja ne bih rekao da je Homeland u padu. Imala je i prva sezona sporijih epizoda kao što je bila ovotjedna, ali sve u svemu, i dalje su odlični. Druga epizoda je bila fantastična i twist na kraju je bio taman ono što je trebalo seriji da jump-starta sezonu u novom smjeru, a da ne bude “jump the shark” moment.

   Ali ovo što si rekao za Dextera, definitivno se slažem. Po prvi put se veselim novim epizodama od četvrte sezone.

  • Uh, ne, meni ne… Meni je Homeland drugi svemir za Dextera. Nisam jos pogledao trecu epizodu Homelanda, ali prve dvije su odlicne. Iako da, konacno i ostali likovi imaju nesto za raditi, makar je vecina toga filanje vremema dok Dexter ponovo ne bude u kadru. Ali to je uvijek bilo tako.

   • Slaven says:

    Ja ne bi išao tako daleko pa rekao da je Homeland drugi svemir za Dextera, pogotovo ako uzmemo u obzir Dextera iz najboljih dana, ali ove prve tri epizode Homelanda me više podsjećaju na 24 (kojeg obožavam) a Homeland se u prvoj sezoni dao usporediti i sa Sopranosima. Kao da su izgubili tu dubinu.

    • oKRamxII says:

     Pogotovo 4. sezona Dextera kad pričamo o tom eventualnom drugom svemiru.

    • Ma… Dobro, svemir je prejaka riječ. Klasa je bolja riječ, valjda. Mislio sam na aktualnu sezonu svakako. Ako gledamo prve dvije sezone obaju serija, mislim da bi za Homeland rekao da je nešto bolji bio, ali prva sezona Dextera je bila (relativno) davno, a meni se kut gledanja na televiziju promijenio dosta od tada.

 5. Robi says:

  dobro je počelo, nadam se da će držati ritam i dalje

 6. Serija says:

  Naslov govori cijelu priču. Upravo tako

 7. marik7 says:

  Ja ih malo pogledo, ali nije mi Dexter sad više tako dobar, mada je zanimljiviji nego prošle sezone. Sve čekam kad će seka popustiti i postati accomplice, aid and abbetting sis, jer sve izgleda tome vodi.

  Volio bi da koknu onu kubansku bitch već jednom kad im se opako približi u svojoj istrazi.

  A najbolji šlagvort sezone bi bio kad bi načelnik se pojavio i reko bravo harryevi klinci, ko on znao to sve isto i pomogo iz prikrajka tu i tam…puste želje, al ko zna.

 8. trip says:

  počelo je jako dobro s obzirom na prošle dvije al ovo su stvarno zeznuli:
  [sakrij]ona scena na airportu kad dexter hvala onog rusa, ma daj ajde!! pa na airportima ima tolko kamera moš mislit da ga neko ne bi skužili/vidjel/snimil. tu su fakat po meni malo pretjerali.[/sakrij]

  • oKRamxII says:

   Meni je to jedan od razloga zašto sam rekao “na putu”, te neke manjkavosti…

   Al ajd, kad se sjetim koliko sam “iščekivao” prvu epizodu, dobro je.

 9. nebozemlja says:

  nova sezona je odlicna, samo se nadan da nece zajebat

 10. konkvi says:

  je, istina…. na tragu starog dextera, za sada, vjerujem da će ići sve bolje a ovo smatram tek zagrijavanjem (valjda ne griješim hehe).s dozom duhovitosti itd., nisu skroz omanuli.jedino…. da li se to u kratkoj epizodi sa jedim od sporednih likova krije i rješenje dexterova kraja? nadam se da ne :).

 11. konkvi says:

  homeland? to mi jednostavno nije sjelo. nikako. svi i sve redom, odbojno, antipatično, usiljeno, posebno žena glavnog lika. i mislim da se te dvije serije ne mogu usporediti.

 12. Dario says:

  I meni jedino ona zena glavnog lika u Homelandu ide na zivce. Vise joj je pasala uloga u “V”.

 13. DropShot says:

  Meni je glavna glumica homeland-a totalna kriza. Antipaticna, kao da su joj lice od gline napravili, bezlicna i odvratna a pogotovo sad ova sezona svaka sekunda koji moras gledati kako ona pizdi i dozivljava nervni slom me protjera

 14. outsidespace says:

  definitivno je ova sezona bolja od prošle.Osobno volio bih da na kraju dextera uhite i privedu pravdi,jer ne znam koliko će se još moći izvlačiti sa tim svim ubojstvima.znam da ga deb pokušava zaštititi jer mu je sestra al to neće moći raditi vječno.i meni je laguerta zakon,ne bi htio da je maknu iz serije.

 15. jopps says:

  Ha, ha sad sam čitajući ove komentare skužio koliko ima različito oprečnih mišljenja u samo 20 komentara.

  Dexter je IKONA, ja uopće ne razmišljam o njemu kroz seciranje jedne po jedne sezone ili čak jedne po jedne epizode nove sezone.

  Homeland, odlična serija, u svojoj dramatizaciji i napetosti dostiže i nedodirljivi BB, sa jednako ubojitom dozom twista, Claire Danes je fantastična u prikazu neurotičnog drogama natrpanog CIA agenta, koji boluje od PTSP-a, ali je na drugu stranu iznimno inteligentna, briljantna i savršeno točna u svojim proračunima budućih događanja, na osnovu svog fantastičnog “field” iskustva po Bejrutu, Afganistanu, Iraku, Iranu, Pakistanu.

 16. konkvi says:

  dobra epizoda ;)! cvjećarica se nikako ne uklapa, ali nikako. nadam se da će pronaći način da to i dexter shvati HAHA.

  @jopps, sorry ali clare danes veoma loše glumi, usiljeno…. a jbg, vidi se da pokušava biti neurotičan fbi agent, i to je problem, VIDI SE ali ne i osjeti da je ;).

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *