The CW naručio četiri serije – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW naručio četiri serije

The CW naručio četiri serije

Jedina mreža koja dosad nije naručila niti jednu novu seriju, prekinula je šutnju – The CW je upravo naručio četiri nove serije za iduću sezonu.

Riječ je o serijama za koje se i očekivalo da će završiti na rasporedu mreže: The Ringer, koji se preselio sa CBS-a sa Sarahom Michelle Gellar u glavnoj ulozi, The Secret Circle, nadnaravna drama autora Kevina Williamsona (The Vampire Diaries), Hart of Dixie, obiteljska drama s Rachel Bilson u glavnoj ulozi te reality show H8R, u kojem su poznata američka lica sparena s njihovim “haterima” kako bi promijenili mišljenje o njima.

Dixie i Circle bili su glavni kandidati za narudžbu, no očekivalo se da će mreža naručiti još jednu dramu, Awakening ili Heavenly. Međutim, šanse za to postale su minimalne kada je u petak objavljeno da je Ringer preselio na CW. CW već godinama pokušava pronaći reality show kojeg će spariti s Top Modelom, te nakon niza neuspjeha (Shedding For the Wedding, Fly Girls, High Society, Stylista), s mreže vjeruju da će H8R, kojeg će voditi Mario Lopez, biti upravo ono što traže.

The CW ima službenu upfront prezentaciju u četvrtak.

Nadopuna: CW je upravo obnovio Nikitu za drugu sezonu i One Tree Hill za devetu. Nije poznato za koliko epizoda. To vrlo vjerojatno znači da je Hellcats otkazan.

Nadopuna #2: Hellcats je otkazan.

Nadopuna #3: Narudžba za OTH je za 13 epizoda. Veteranska serija vraća se u zimskom dijelu sezone.

9 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861