The CW obnovio Hart of Dixie, Beauty & The Beast, The 100 – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW obnovio Hart of Dixie, Beauty & The Beast, The 100

The CW obnovio Hart of Dixie, Beauty & The Beast, The 100

Došao je na red i na prvu ovogodišnju odluku koja nas je ostavila uistinu začuđene. The CW je podijelio odluke o svojim obnovama i otkazivanjima. Hart of Dixie, The 100 te, na iznenađenje mnogih, pa tako i nas, Beauty & The Beast – obnovljeni su za nove sezone. Preostale serija čija je sudbina bila neizvjesna (The Carrie Diaries, The Tomorrow People, Star-Crossed) su otkazane.

Obnove za The 100 i Hart of Dixie bile su očekivane, s obzirom da je riječ o solidnoj novopridošlici i seriji koja ulazi u ključnu četvrtu sezonu. Međutim, obnova za seriju koja je maknuta s rasporeda u pola sezone i ostavljena za emitiranje preko ljeta svakako je nesvakidašnja. Trenutno u drugoj sezoni, Beauty & The Beast bilježi poprilično slabu gledanost, no odluka o obnovi vjerojatno je donesena na temelju solidne internacionalne zarade. Još nije poznato u kojem će se kapacitetu sve tri serije vratiti, iako se spekulira da će sve tri imati sezone kraće od tipične 22 epizode.

S druge strane, podijeljene su očekivane loše vijesti za trio serija koje ili nisu uspijevale pronaći svoju publiku ili su je vrlo brzo izgubili. The Tomorrow People i Star-Crossed emitirali su se zajedno ponedjeljkom, što znači da će mreža najesen kompletno relansirati večer.

The CW je prije nekoliko mjeseci podijelio i one očekivane obnove za The Vampire Diaries, Arrowa, Supernatural, The Originalse i Reign.

5 komentara
  • The 100 mi je guilty pleasure… Naivan je, puca na teen publiku, ali jebeno je napet i ima dobru ideju… pregrizem te nedostatke i bude mi stvarno dobar :)

  • Iz protesta zbog otkazivanja Carrie odlučih na neko vrijeme prestati ostavljati komentare….shvatite me….

  • ultra sam sad u deprici fakat mi je ful žao baš mi je star crossed bio super, isto kao i tomorow people, ali to je malo pre scifi bilo ali svejedno. ful ful deprica sad.
    ali kaj sad, bar imam BATB! jej! Bar to.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861