Četiri nove serije uskoro stižu na CW, među kojima i Flash – serijala.com
Trenutno čitaš
Četiri nove serije uskoro stižu na CW, među kojima i Flash

Četiri nove serije uskoro stižu na CW, među kojima i Flash

Nakon silnih obnova i otkazivanja, The CW je dao zeleno svjetlo za snimanje četiri nove serije. Među njima je, očekivano, Flash, ali nedostaje spinoff Supernaturala.

Za Flasha se vjerovalo da ima garantirano mjesto na rasporedu još otkad se Barry Allen pojavio u Arrowu. S druge strane, Supernatural: Bloodlines izazvao je miješanu reakciju publike te je The CW odlučio odustati od serije.

Opisi preostalih naručenih serija su, naglašavamo, istiniti. Nismo ih izmislili.iZombie se bavi studenticom medicine koja se zaposli kod mrtvozornika kako bi došla do mozgova koje mora pojesti kako bi održala svoju ljudskost. No, kako pojede nečiji mozak, istovremeno naslijedi i sjećanja te osobe. A što radi s tom “moći”? Rješava ubojstva, naravno. Otpisali bismo seriju u startu, no iza nje stoji Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down), tako da ćemo morati barem baciti pogled.

Pročitaj još

Jane The Virgin, pak, je adaptacija venezuelanske telenovele, koja je opisana kao niz nesretnih događaja gdje religiozna mlada Latinoamerikanka slučajno biva umjetno oplođena. I na posljetku, The Messengers je znanstveno-fantastična serija u kojoj grupa nepovezanih osoba naizgled umre od energetskog pulsa kojeg je odaslao nepoznat objekt koji se srušio na Zemlju. Kada se probude, saznaju da je na njima odgovornost da spriječe prijeteću apokalipsu.

Promotivne slike i prvi traileri ovih serija stići će u četvrtak.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861