CW obnovio Nikitu i Carrie Diaries, naručio četiri nove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
CW obnovio Nikitu i Carrie Diaries, naručio četiri nove serije

CW obnovio Nikitu i Carrie Diaries, naručio četiri nove serije

Samo dobre vijesti stigle su sinoć s CW-a. Mreža je obnovila obje preostale dvije serije koje su ostale visjeti — Nikita i The Carrie Diaries ipak dobivaju četvrtu, odnosno drugu sezonu. Dok se obnova Nikite ipak očekivala, prequel Seksa i grada, The Carrie Diaries, drugu sezonu dobiva usprkos slaboj gledanosti debitantske sezone. CW, doduše, nije objavio koliko epizoda dobivaju naručene nove sezone — pretpostavlja se da bi za Nikitu to mogla biti posljednja, skraćena sezona.

Mreža je tako ove godine otkazala 90210 nakon pete sezone, dvije debitantske serije, Cult i Emily Owens M.D. te već lani “obnotkazani” Gossip Girl. Ranije su već obnovljeni Vampire Diaries, Arrow, Supernatural, Beauty and the Beast i Hart of Dixie. Također, naručene su četiri nove serije koje se pridružuju već ranije naručenom spin-offu Vampire Diariesa, The Originals. To je jednak broj novih serija koliko ih je mreža predstavila ove sezone. Naručene nove serije su:

  • The 100: drama smještena 97 godina nakon nuklarnog rata, kada se brod sa 100 maloljetnih delikvenata vraća na Zemlju u potrazi za novim domom. Henry Ian Cusick i Kelly Hu su među glavnim glumcima.
  • Reign: priča o  Mariji I., kraljici Škotske — kao petnaestgodišnjakinji koja se udaje za četrnaestogodišnjeg francuskog kraljevića Franju II.
  • Star-Crossed: prije zvana Oxygen, serija o srednjoškolskoj djevojci koja susreće devetero klinaca koji su, eto, vanzemaljci.
  • The Tomorrow People: adaptacija istoimene britanske serije o nadarenim mladim ljudima, predstavnici novog koraka u evoluciji ljudske vrste.

CW svoj raspored za iduću sezonu predstavlja u četvrtak, 16. svibnja.

7 komentara
  • Jeee za Nikitu! Meni je ova Nikita super iako su mi 15 i 16 ep. ove sezone išle malo na živce ali su se iskupili u daljnjim epizodama… Ja zadovoljan :D

  • CW ide po onom sta je popularno medju publikom na filmu, to snime kao seriju. Twilight, pa Vampire Diaries, sada Hunger Games, pa distopijske teen drame… Nikitu sam gledao prvu sezonu, i bila mi je dobra (cak odlicna za standarde CW), dok mi je druga brzo dosadila, a u trecoj sam se jedva naterao da gledam par epizoda. Ipak, Vampire Diaries gledam jedino sa CW, jer je zabavna, puno preokreta (iako je bitniji zaplet, nego character development), lepi glumci (Nina Dobrev, grrr) i planiram i The Originals gledati. Treba malo opustanja od napetih kablovskih drama ponekada. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861