The Ringer prelazi na CW – serijala.com
Trenutno čitaš
The Ringer prelazi na CW

The Ringer prelazi na CW

U nesvakidašnjem potezu za američku televiziju, CBS seli svoj pilot The Ringer na The CW, prenosi Deadline.

Pilot, koji je u nekoliko mjeseci prikupio mnoštvo fanova, uglavnom zbog Sare Michelle Gellar koja ima glavnu ulogu, nije prošao najbolje na testiranjima CBS-a. Očekivalo se kako će mreža odustati od serije, no sada će se emitirati na CW-u. Iako CW uglavnom cilja na žensku publiku u dobi od 18-34 godine sa serijama poput Gossip Girl i 90210, The Ringer bi mogao biti solidan partner Nikiti.

Mreža The CW u vlasništvu je CBS Corporationa i Time Warnera, a oba konglomerata imaju 50%-tni udjel u mreži koja je 2006. godine nastala sjedinjavanjem Time Warnerovog The WB-a i CBS-ovog UPN-a.

Ovo predstavlja prvi veliki potez Marka Pedowitza, nove osobe na čelu mreže. Od ostalih pilota sa CW-a, pretpostavlja se kako će The Secret Circle i Hart of Dixie biti naručeni.

5 komentara
  • da stvar bude još kompliciranija i ABC je upleten :

    “UPDATE: I hear ABC Studios, which co-produced the pilot for Ringer with CBS Studios, is pulling out from, citing that it cannot produce a series for the economics of CW. This is ironic, as CW’s new president Mark Pedowitz is the former head of ABC Studios. Under him, ABC Studios produced the CW series Reaper.”

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861