CBS: Abramsov Person of Interest naručen – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS: Abramsov Person of Interest naručen

CBS: Abramsov Person of Interest naručen

Kud svi, tud i CBS – posljednja među četiri velike mreže potvrdila je prve narudžbe novih serija. Zasad su to drama Person of Interest i sitcom Two Broke Girls.

Person of Interest jedan je od najzanimljivijih ovosezonskih pilota, no to se podrazumijeva kada je u pitanju serija koju potpisuje J.J. Abrams. Ovo je druga njegova serija naručena za iduću sezonu, nakon što je Alcatraz na Foxu također dobio zeleno svjetlo.

Abrams, poznat po tome da voli surađivati sa glumcima i kreativnim osobljem sa svojih prethodnih projekata, za Alcatraz angažirao je Jorgea Garciu (Hurley, Lost), a dok Michael Emerson (Ben Linus, Lost) u Person of Interest glumi bogatog milijardera koji udružuje snage sa agnetom CIA-e (Jim Cavizel) kako bi sprečavao zločine prije nego se uopće dogode.

Abrams seriju razvija zajedno sa Jonathanom Nolanom, bratom poznatijeg Christophera. Ponekad potpisan kao Jonah, autor je kratke priče “Memento Mori”, koju je Cristopher iskoristio kao predložak za scenarij hvaljenog filma “Memento”, a su-scenarist je bratovog “The Dark Knighta.” Ovo mu je prvi televizijski angažman.

U sjeni ove narudžbe je sitcom Two Broke Girls, sa Kat Dennings i Beth Behrs u ulogama dviju žena koje pokušavaju ostvariti svoje snove u Manhattanu usprkos besparici. Projekt su-potpisuje mlada komičarka Whitney Cummings, koja već ima naručenu seriju na NBC-u.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861