The River (Rijeka) na AXN-u od 2. svibnja – serijala.com
Trenutno čitaš
The River (Rijeka) na AXN-u od 2. svibnja

The River (Rijeka) na AXN-u od 2. svibnja

Početkom svibnja na AXN stiže jedna od čak četiri ove godine aktualne serije koje je producirao Steven Spielberg – The River. Preostale tri su Falling Skies, Terra Nova i Smash. Premijera je na rasporedu 2. svibnja (utorak) u 22 sata, a u tom terminu će se prikazivati i naredne epizode.

Prva sezona od osam epizoda prikazana je u SAD-u, ali obzirom na gledanost teško će dobiti novu sezonu. Bruce Greenwood je u glavnoj ulozi. Seriju smo recenzirali nakon premijernih dviju epizoda, a press release s AXN-a možete naći u nastavku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7EyioRKjhBk[/youtube] [spoiler]

Ekskluzivna horor-serija sa zvjezdanom glumačkom postavom stiže na AXN!

RIJEKA (THE RIVER)

U svibnju AXN premijerno na našim malim ekranima prikazuje seriju Rijeka, još jedan u nizu hit uradaka koji plijene pažnju TV-publike od početka ove godine. Kreator serije je Oren Peli, redatelj filma Paranormalna aktivnost, a njen producent legandarni Steven Spielberg. Prva epizoda ove uzbudljive, mistične, avanture smještene u prašumu Amazone, na AXN-u se prikazuje 2. svibnja u 22:00 sata.

Napeta horor-serija čije se produkcije uhvatio slavni Steven Spielberg, priča je o slavnom televizijskom voditelju dr. Emmetu Coleu koji u jednom od svojih istraživanja nestane u bespućima Amazone. Kada se šest mjeseci nakon njegova nestanka pojavi prvi trag koji signalizira da je živ, televizijska mreža koja je prikazivala emisije dr. Colea, pristane financirati potragu njegove supruge Tess i sina Lincolna, pod uvjetom da se cijela potraga snima. Kako ekipa ulazi dublje u prašumu Amazone, počinju im se događati idu sve jezivije stvari.

Osim uzbudljive priče, prirodnih ljepota ovog zabačenog kraja svijeta i efektnih scena koje gledatelje ostavljaju bez daha, najsnažniju kariku serije čini vrsna glumačka postava. Emmeta Colea tumači pouzdani filmski i televizijski glumac Bruce Greenwood (Zvjezdane staze, Ja, robot, Nacionalno blago: Knjiga tajni, 13 dana, Dvostruka opasnost), koji se neobrojeno puta dokazao svojim raznolikim interpretacijama kompleksnih likova dok je uloga njegove supruge povjerena glumici Leslie Hope, još jednom poznatom TV-licu koje smo imali prilike gledati u serijama Privatna praksa, Mentalist, 24 i Zvjezdane staze: Deep Space 9. Sina doktora Colea tumači Joe Anderson, engleski glumac poznat po ulogama u filmovima Luđaci (The Crazies) i Opstanak (The Grey), a tu je i sjajni Thomas Kretschmann u ulozi misterioznog kapetana Kurta Brynildsona.

Premijera: 2. svibnja u 22:00.

Premijerne epizode: od 9. svibnja, utorkom u 22:00 na AXN-u.

Najnovija serija premijerno se prikazuje na kanalu AXN, a dostupna je i u HD kvaliteti na kanalu AXN HD.[/spoiler]

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861