River i Touch: Poster i nove najave dviju novih SF-oidnih serija – serijala.com

River i Touch: Poster i nove najave dviju novih SF-oidnih serija

Par trailera i poster za seriju Kiefera Sutherlanda, Touch.

 1. jopps says:

  River mi puno bolje i prvenstveno zanimljivije zvuči, novi žanr u obliku snimanja, mix horrora i nadnaravnog i ako priča ostane zanimljiva mislim da će se ovo gledat.

  A touch mi je više naporan sa tim najavama, serija mi se čini da će biti neko pekmezasto, tražim osjećaje, jadan sam, režem žile i loše glumim seriju.

  Iako glavna priča i radnja serije zvuči jako zanimljivo, ali poučen prijašnjim serijama kao The Event i Flash forward koji su imali prejebeno dobre priče, osjećam da će neki retardirani producent ili show runner ili šta već sjebat ovu seriju. Trenutni primjer koji svi smo gledali je smeće od smeća Terra nova koja isto ima prejebenu priču ali se posao daje totalnim kretenima koji sve zaseru.

 2. Ivica Janjić says:

  Ne bih se složio s tobom, no ne ću ti dati thumb down, nego pokušati napisati kako ja na to sve gledam. Ok, u pravu jesi za FlashForward i Terra Novu, njima je showrunner bio Brannon Braga što se očitovalo i previše, također, i za The Event stvari stoje, ipak je on bio na NBC-u koji je, čini mi se, iste godine samo na zimu emitirao The Cape koji je također patio od sličnog sindroma, akcija, udaranje, svašta-nešto, a likovi nula bodova.

  Međutim, Touchu je showrunner Tim Kring, a on je napravio dosta dobru prvu sezonu Heroesa, tako da, još uz Kiefera (i obećavajaću radnju; ovo stavljam u zagradu jer su i TN i FF isto imali obećavajuće priče), meni se čini kako bi ova serija mogla biti dosta dobra, dakako, za početak, jer kad govorim o novim serijama isključivo mislim na prve sezone.

  The River se isto čini ok po ovome svemu što dosad znamo, ali eto za moj pojam i za moj ukus puno mi je draži Touch. Mada, gledat će se i The River, ma gledat će se, heh, to nikad nije bio problem, nego samo da serije budu barem ok, ako ne ispune očekivanja, samo da ne razočaraju totalno.

 3. jopps says:

  Evo ja sam tebi dao thums up, samo zato što želim da se tvoja verzija predviđanja o touch obistini, jer ja sam prvenstveno razočaran sa uništavanjem stvarno odličnih priča sa lošim serijama i lošom glumom.

  Moj najveći žal je u tome što je ta priča već iskorištena i ako se netko ko zna raditi serije sjeti te priče neće je raditi jer je već bila i upropaštena na najgluplji način.

 4. SeriesAllDayLong says:

  Touch gledao jučer. Sviđa mi se pilot. Mislim da će biti jedna od boljih ovogodišnjih novih serija.

 5. MrVivi says:

  sta bi s ovim Touch pogledah prvu epki i sad ga nema ni za lijeka

 6. MrVivi says:

  nisam čitao članak :) ups

  inače to je najgluplja stvar koju sam ikad čuo.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *