Naručen Legends of Tomorrow, spin-off Arrowa i Flasha, plus dvije nove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Naručen Legends of Tomorrow, spin-off Arrowa i Flasha, plus dvije nove serije

Naručen Legends of Tomorrow, spin-off Arrowa i Flasha, plus dvije nove serije

Nakon nekoliko iznenađenja i poboljšanja proteklih godina, CW nam nastavlja donositi mnoge nove, nadamo se i podjednako zabavne serije. Najveća vijest je spin-off Arrowa i Flasha, koji je upravo dobio i svoj službeni naziv — Legends of TomorrowUz naziv serije, CW je objavio i kratki opis radnje:

When heroes alone are not enough… the world needs legends. Having seen the future, one he will desperately try to prevent from happening, time-traveling rogue Rip Hunter is tasked with assembling a disparate group of both heroes and villains to confront an unstoppable threat – one in which not only is the planet at stake, but all of time itself. Can this ragtag team defeat an immortal threat unlike anything they have ever known?

Od ekipe iz Arrowa gledat ćemo Brandona Routha u njegovoj ulozi Atoma te Caity Lotz, čija je uloga još uvijek nejasna — obzirom da je njen lik iz Arrowa… jel’, mrtav. Uz njih iz Flasha dolaze dr. Stein (Victor Garber) i dvojac iz Prison Breaka, Dominic Purcell i Wentworth Miller, poznatiji kao Heat Wave i Captain Cold. Plus, pojačanje iz Doktora Who, Arthur Darvill. Izvršne producente su posudili iz Arrowa i Flasha te će neki od njih (Berlanti, Kreisberg i Schechter), sljedeće jeseni, raditi i na CBS-ovoj Supergirl koja će se možda također odvijati u zajedničkom univerzumu.

Nakon što je Showtime odlučio ne nastaviti sa serijom nakon naručenog pilota, Crazy Ex-Girlfriend je našla svoj dom na CW-u. Rachel Bloom glumi Rebeccu Bloom, uspješnu ženu, koja, u najboljim godinama, odluči napustiti svoj posao u odvjetničkoj tvrtki i prodati stan na Manhattanu kako bi se zaljubila. Ovo vam najvjerojatnije zvuči kao nešto što ćete prekrižiti u startu, ali tko zna, zar nam nije i Jane the Virgin zvučala glupo i neprivlačno kad smo prvi put čuli za nju?

Mreža je još naručila i seriju Cordon, gdje glavnu ulogu ima David Gyasi, glumac iz prošlogodišnjeg hita Interstellar, s Matthewom McConaugheyjem. Radnja počinje s epidemijom smrtonosnog virusa u Atlanti (zvuči poznato?) gdje se odmah uspostavlja karantena u kojoj se ljudi pokušavaju održati živima i pronaći lijek za virus. Još neka od možda poznatih imena su Christina Moses (Starship: Apocalypse), Chris Wood (The Vampire Diaries), Kristen Gutoskie (Beaver Falls), Claudia Black (Farscape), George Young (Casualty), Hanna Mangan Lawrence (Spartacus: War of the Damned) i Trevor St. John (One Life to Live).

Za kraj, dvije vijesti o otkazivanjima: nakon samo tri epizode, nova serija The Messengers je otkazana zbog loše gledanosti (iliti mrtvog termina petkom?). Istu sudbinu je doživio i Hart of Dixiečije je otkazivanje već prije najavljeno, a loše gledanim finalom, potvrđeno.

Sve o obnovama, otkazivanjima i novim serijama najavljenim tijekom upfront weeka možete naći u našem pregledu.

2 komentara
    • rekao bih +1 ali….
      za njih barem znamo na cemu su bazirani i kaj se moze ocekivati od toga dok ove ozbiljne serije o stvarnom svijetu cestu budu 3x naivnije od ovih superheroja

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861