Prvu ulogu u spin-offu Igre prijestolja dobila je Naomi Watts – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvu ulogu u spin-offu Igre prijestolja dobila je Naomi Watts

Prvu ulogu u spin-offu Igre prijestolja dobila je Naomi Watts

Kapljice informacija koje imamo oko toga što će HBO napraviti nakon što “Igra prijestolja” završi sljedeće godine danas su dobile… još jednu kapljicu. Podsjetimo, u razvoju su bila četiri različita prijedloga za, jasno, četiri nove potencijalne serije — a HBO je potom htio odabrao kojim će smjerom razvijati franšizu.

Potpredsjednica dramskog programa na HBO-u Francesca Orsi istaknula je da će potencijalni spin-offovi (projekte koje nazivaju “serije nasljednice”) “Igre prijestolja” u startu biti iznimno visoko budžetirani projekti. Deadline je prenio kako je Orsi spominjala da će debelo premašiti cifre od 50 milijuna dolara po sezoni. Amazon je ipak bacio rukavicu u lice HBO-ovog budžeta s nedavnim milijardu dolara vrijednim “Gospodarom prstenova” i vjerujemo kako će nova serija (ili možda još uvijek serije) biti budžetirane i debelo preko sto milijuna dolara po sezoni.

Informacija oko “serija nasljednica” nije bilo mnogo, osim njihovih autora. Angažirani scenaristi su bili Max Borenstein (Kong: Skull Island i Godzilla), Jane Goldman (Kick-Ass), Brian Helgeland (L.A. Confidential) te Carly Wray (Mad Men, The Leftovers), a nitko od njih dosad nije radio na Igri prijestolja.

Pobjednica HBO-ovog natječaja odabrana je ranije ove godine, u lipnju — novu seriju iz svijeta “Pjesme leda i vatre” radit će Jane Goldman i njezin tim. Goldman i George R. R. Martin napisali su priču koja se događa tisućama godina prije “Igre prijestolja” i opisuje pad iz Zlatnog doba heroja™ u Westerosovo najmračnije razdoblje. Bit će tu svega, od povijesti samog kontinenta, podrijetla bijelih hodača, misterija Istoka i slično, a od danas znamo da će jednu od uloga imati i Naomi Watts (Twin Peaks: The Return, Gypsy, “Mulholland Drive”) čiji lik u pilotu opisuju kao “karizmatičnu pripadnicu visokog društva s mračnom tajnom”.

HBO je već ranije najavio da spin-off neće emitirati sve dok Game of Thrones ne završi. Osma i posljednja sezone te serije bit će na rasporedu u nekom trenutku sljedeće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=Uc32z-wgxU4

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861