Odgođena 3. sezona Tremea – serijala.com
Trenutno čitaš
Odgođena 3. sezona Tremea

Odgođena 3. sezona Tremea

Dave Walker (New Orleans Times – Picayun) prenosi vijest kako je treća sezona HBO-ove izvrsne drame Treme odgođena do jeseni.

Prve dvije sezone serije emitirale su se u proljetnom dijelu sezone – prošle je godine emitirana paralelno s Game of Thronesom. Međutim, HBO je za proljeće najavio dvije nove humoristične serije, VEEP i Girls, uz drugu sezonu Game of Thronesa. Opcija da se Treme emitira izvan nedjelje (što je HBO-ova jedina večer originalnih serija) iznimno je mala, s obzirom da je eksperiment s Bored to Death i Enlightenedom ove jeseni propao.

Unatoč tome što su nedavno otkazali tri humoristične serije (Bored to Death, Hung, How to Make It in America), raspored za jesen 2012. također je zgusnut – predviđena je treća sezona Boardwalk Empirea, ali i premijera nove dramske serije Aarona Sorkina. Također je naručena i nova sezona Enlighteneda.

Treme od svoje premijere bilježi slabu gledanost, no HBO je zbog iznimne kvalitete i jedinstvenosti zadržao seriju. Kreator serije, David Simon, izjavio je kako bi četiri sezone bile idealne.

2 komentara
  • Čini mi se da će se oni svejedno trebati proširiti van nedjelje, kud će sa Newswireom? Neće valjda imati trosatni Boardwalk-Newsroom-Treme blok najesen? Što je nerealno.

  • Ja mislim da će bubnut Treme na ponedjeljak najesen. Imat će slabu gledanost, kako god da okreneš. A Newswireu će dat post-BE slot.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861