Trust Me – prva sezona na HTV2 – serijala.com
Trenutno čitaš
Trust Me – prva sezona na HTV2

Trust Me – prva sezona na HTV2

Putem press najave s Hrvatske televizije:

TRUST ME – serija

utorak, HTV2, 31.01.2012., 00:35

Erica McCormacka (iz serije Will i Grace) i Toma Cavanagha (iz serije Ed) gledat ćemo u novoj, britkoj i duhovitoj američkoj seriji Trust Me, o dvojici najboljih prijatelja koji rade kao kreativni dvojac u vodećoj čikaškoj marketinškoj agenciji.

U seriji, koju scenaristički i producentski potpisuje ekipa serije Završni udarac (The Closer), pojavljuju se i Monica Potter (iz serije Bostonsko pravo), Sarah Clarke (iz serije 24), Mike Damus (iz serije Izgubljeni u velegradu – Lost in Yonkers), Geoffrey Arend (iz filma Garden State) i Griffin Dunne (iz serije Zakon i red: Zločinačke nakane).

Serija Trust Me smještena je u turbulentni svijet oglašavanja, a u njezinom središtu su Mason (McCormack) i Conner (Cavanagh), dvojica marketinških stručnjaka čije je čvrsto kreativno partnerstvo bilo godinama itekako od koristi tvrtki Rothman Green & Mohr (RGM). Mason je kreativni direktor, odgovoran, obiteljski čovjek oženjen prelijepom Erin (Clarke) s kojom ima dvoje djece i beskrajno je odan brendovima koje pomaže prodati. Za razliku od njega, njegov partner Conner je neoženjeni, impulzivni copywriter koji se može koncentrirati koliko i tinejdžer. Njihov jin-jangovski odnos dolazi na kušnju kada Masona imenuju kreativnim direktorom i on postaje Connerov šef. Serija prati promjenjivi odnos prijatelja koji bolje funkcioniraju zajedno nego odvojeno.

U njihovom kreativnom timu je i Sarah Krajicek-Hunter (Potter), nagrađivana copywriterica i nova agencijska akvizicija koja svojom snažnom osobnosti nehotice iritira mnoge. Hector Culligan (Arend) i Tom Fuller (Damus) čine mlađi kreativni tim i puni su nekonvencionalnih ideja koje se katkada baš i ne sviđaju njihovom novom šefu.

Svima je njima nadređen Tony Mink (Dunne), čovjek koji izgara za posao, no čini se da je neprestano u strahu za svoj posao, odnosno boji se da su mu dani u poslu kojim dominiraju mladi ljudi odbrojeni. U seriji pratimo nezaboravne likove dok nastoje izići na kraj s agencijskom politikom, sukobima, povrijeđenim taštinama, profesionalnom zavišću i nerealnim zahtjevima klijenata.

Tvorci serije su Hunt Baldwin i John Coveney (Završni udarac), a izvršni producenti su Greet Shephard (Završni udarac, The D.A.), Michael M. Robin (Završni udarac, The D.A. i Njujorški plavci) te Baldwin i Coveney.

  • U glavnim ulogama: Eric McCormack (Mason McGuire), Tom Cavanagh (Conner), Monica Potter (Sarah Krajicek-Hunter), Sarah Clarke (Erin McGuire), Mike Damus (Tom Fuller), Geoffrey Arend (Hector Culligan), Griffin Dunne (Tony Mink)
  • Autori: Hunt Baldwin i John Coveny
  • Izvršni producenti: Greer Shephard, Michael M. Robin, Hunt Baldwin i John Coveny

LIKOVI

MASON MCGUIRE (Eric McCormack) izvrstan je i veoma vješt kreativni direktor, no katkad ga vlastita nesigurnost poljulja. On je odgovoran obiteljski čovjek i dobronamjeran je u nastojanju da iziđe na kraj s agencijskom politikom koja se prilagođava sve kompetitivnijem korporativnom svijetu. Nakon što ga promaknu na mjesto kreativnog direktora, on mora smoći snage i oštrine da bi preživio. Jednako tako, veoma je odan svom najboljem prijatelju Conneru i agencijskim klijentima, toliko da od svoje obitelji traži da koriste njihove proizvode.

CONNER (Tom Cavanagh) Masonov je profesionalni partner, prijatelj i copywriter. Jasno mu je da je oglašavanje posao, no obično pokušava iznaći način da ga poveže sa zadovoljstvom. Impulzivan je i nepredvidljiv, ali i iznimno kreativan, pa je tako često kadar u času smisliti sjajan slogan. U času kada Mason postane kreativni direktor i njegov šef, njihovo se prijateljstvo nađe na kušnji.

SARAH KRAJICEK-HUNTER (Monica Potter) nedavno se razvela. Nakon sedam godina provedenih u konkurentskoj marketinškoj agenciji tek je počela raditi za agenciju Rothman Greene & Mohr. Ona je nagrađivana copywriterica, ambiciozna je i vješta bez obzira na to o kojem je proizvodu riječ (osim ako posrijedi nije šampon jer je to za nju svojevrsni kriptonit). Često uspijeva nehotice iznervirati ljude oko sebe, pa je smatraju zahtjevnom, arogantnom i svadljivom.

ERIN MCGUIRE (Sarah Clarke) nije samo Masonova žena i majka njihovo dvoje djece, Jacka i Haley. S obzirom na to da se djeca primiču dvoznamenkastom broju godina i da karijera njezinog muža dobro napreduje, Erin je u potrazi za novim izazovima.

TOM FULLER (Mike Damus) i HECTOR CULLIGAN (Geoffrey Arend), članovi mlađeg kreativnog tima, odaju dojam da su komičarski duo. Smatraju se progresivnim umovima (slogani su za njih zastarjela stvar), no često ih bitno iskusnije kolege poklope.

TONY MINK (Griffin Dunne) veliki je šef i glavni kreativni direktor koji izgara za posao. Podvrgava svoju ekipu pritisku, osobito kad postoji mogućnost da kampanju preuzme neka druga kreativna skupina unutar agencije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861