Noah Hawley: Ideja za novi Fargo postoji, ali neće se snimati ove, a ni sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Noah Hawley: Ideja za novi Fargo postoji, ali neće se snimati ove, a ni sljedeće godine

Noah Hawley: Ideja za novi Fargo postoji, ali neće se snimati ove, a ni sljedeće godine

Noah Hawley je prilično zaposlen u zadnje vrijeme. Za nekoliko dana FX će emitirati premijeru druge sezone njegovog Legiona, krajem 2015. FX je najavio da su zaposlili Hawleya da im napravi adaptaciju Vonnegutove knjige “Cat’s Cradle”, a za veliko platno radi znanstveno-fantastičan par filmova -“Pale Blue Dot” i “Doctor Doom”.

No, netom nakon kraja treće sezone Farga Hawley je izjavio kako nije siguran da li će se serija uopće više i vraćati na male ekrane i da nema baš ideje za nastavak. Godina i pol je prošla od kraja druge sezone Farga do premijere treće iteracije – tako da smo već navikli čekati.

Generalno oduševljenje Fargom u trećoj sezoni je pomalo splasnulo, no reći da je treća sezona slabija od fenomenalne druge gotovo joj je uvreda. Jer, kao i njena paleta boja, Fargove stalne teme o sitničavosti i pohlepi koje vode pokolju, kao i zlim i dobrim ljudima, bile su zgasitije prošle godine, iako opet sjajno upakirane u američki srednji zapad. Umorio se Hawley, ali čini se kako je pronašao nešto što ga zanima i što bi želio napraviti.

U razgovoru za The Wrap Hawley je rekao da ideju ima, ali gusti raspored mu ne dopušta rad na seriji prije sljedeće godine, a kako se Fargo snima u vrijeme zime – preskočit će se sljedeća, a snimanje bi moglo započeti krajem 2019. Sve u svemu – Fargo će se vratiti, ali ne tako skoro.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861