Westworld 2: HBO pripremio fantastičan novi trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Westworld 2: HBO pripremio fantastičan novi trailer

Westworld 2: HBO pripremio fantastičan novi trailer

Nemojte čitati ovaj uvodnik, slobodno kliknite “play” na novom traileru na dnu stranice. Ostalo je još nešto manje od mjesec dana do premijere jedne od najiščekivanijih serija godine, a sudeći po novom traileru – ne bi trebala razočarati.

HBO kaže: “Živi bez ograničenja u svijetu u kojem se svaki ljudski apetit može utažiti. Izvršni producenti Lisa Joy, Jonathan Nolan i J. J. Abrams donose ovu mračnu odiseju o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. Westworld je ambiciozna i vrlo maštovita dramska serija koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu. U futurističkom fantastičnom parku poznatom kao Westworld skupina androidnih “domaćina” odstupa od dobro planiranih skripti svojih programera k uznemirujućem obliku aberantnog ponašanja. Serija je inspirirana filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton (“Jurski park”).”

Nova sezona dolazi na HBO GO 23. travnja i moći će se gledati paralelno s američkom premijerom, a prva epizoda druge sezone emitirat će se također u ponedjeljak, 23. travnja na HBO-u. Nove epizode bit će dostupne u jutarnjim satima na HBO GO-u i u večernjem terminu na glavnom kanalu.

E, da. Pjesma u traileru je Djawadijeva orkestralna verzija Nirvanine “Heart Shaped Box”.

https://www.youtube.com/watch?v=sjVqDg32_8s

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861