Westworld 3: Vrijeme je za spasiti svijet u traileru za novu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Westworld 3: Vrijeme je za spasiti svijet u traileru za novu sezonu

Westworld 3: Vrijeme je za spasiti svijet u traileru za novu sezonu

Nova sezona HBO-ovog Westworlda je pred vratima. Kabelski div je intenzivno počeo promovirati treću sezonu svoje znanstveno-fantastične serije, a jedan od najboljih alata promocije je i dobar trailer. A ovaj je dobar.

Uz klavirske taktove ”Sweet Child O’Mine” trailer obećava više narativne kohezije i akcije, ali kako će to izgledati strukturirano kroz epizode ostaje tek za vidjeti. Prva sezona serije (nije) iznenadila gledatelje dvojnim timelineom, a druga je zakomplicirala priču do te mjere da nitko više nije znao što se točno događa, a još manji postotak gledatelja bi znao prepričati.

Glumci su držali seriju na okupu, ali Jonathan Nolan i Lisa Joy su se zapetljali i druga sezona ipak je u cjelini ostavila gorak okus u ustima.

Aaron Paul je već ranije najavljen kao Caleb, bauštelac koji ima nekakvog robota, kolegu s posla imena… George. Bernard i Dolores su i dalje ovdje, a Maeve je zapela negdje u Drugom Svjetskom ratu, ali ima i katanu kojom grebe asfalt. Tessa Thompson će i dalje biti dio glumačke postave kojoj se pridružuje Vincent Cassel.

Sve to jako lijepo izgleda sažeto u napetom traileru, a Joy i Nolan su obećali da će i priča biti povezanija i ne toliko zagonetna. Westworld se vraća na američki HBO 15. ožujka, a na HBO Adria (i HBO GO) 16. ožujka.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861