Časni sud (Your Honor): Izraelska kriminalistička serija koju nećete moći prestati gledati – serijala.com
Trenutno čitaš
Časni sud (Your Honor): Izraelska kriminalistička serija koju nećete moći prestati gledati

Časni sud (Your Honor): Izraelska kriminalistička serija koju nećete moći prestati gledati

Nova izraelska serija Časni sud (Your Honor), opisana kao mračna i moralno kompleksna drama stigla je na Pickbox NOW. Hvaljena je kriminalistička serija osvojila glavnu nagradu na francuskom festivalu Series Mania.

Tvorci su ove napete serije Ron Ninio i Shlomo Mashiach, a obje su sezone dostupne na Pickbox NOW. Idealna je za serijske ovisnike — nećete je moći prestati gledati!

AUTOMOBILSKA NESREĆA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE

Život briljantnog suca Miche Alkobyja kreće se u dobrom pravcu, a promaknuće ga čeka iza ugla. No sve se to promijeni kad njegov sin, tinejdžer Shay, skrivi automobilsku nesreću i pobjegne s mjesta zločina.

Micha se sprema predati svog sina vlastima, no sazna kako je žrtva glavni mafijaš i član kriminalističke obitelji koja sama nameće svoj sustav pravde. Nesreća će ih odvesti u igru laži, prevara i nemogućih izbora.

AMERIČKI REMAKE

Napeta i zanimljiva izraelska serija osvojila je svijet, stoga ne čudi kako se upravo snima i američka inačica u produkciji Showtimea, s Bryanom Cranstonom (Breaking Bad) u glavnoj ulozi.

Obje sezone kriminalističke serije Časni sud (Your Honor) gledajte odmah na Pickbox NOWprvu epizodu prve sezone gledajte potpuno besplatno. Potrebna je samo registracija bez unosa podataka za plaćanje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861