Annie Murphy u novoj seriji za AMC, a Priah Ferguson postaje dio glavne postave u Stranger Things – serijala.com
Trenutno čitaš
Annie Murphy u novoj seriji za AMC, a Priah Ferguson postaje dio glavne postave u Stranger Things

Annie Murphy u novoj seriji za AMC, a Priah Ferguson postaje dio glavne postave u Stranger Things

Glavnu ulogu u novoj AMC-jevoj seriji zaradila je Annie Murphy (Schitt’s Creek), doznaje Deadline. Murphy će imati glavnu ulogu u Kevin Can Go Fuck Himself, crnoj komediji iz pera Valerie Armstrong (Lodge 49) i izvršnih producenata Rashide Jones i Willa McCormack (Claws).

Murphy će utjeloviti Allison, bračnu partnericu naslovnog Kevina koja će se iskopati iz okova “žene iz sitcoma” i koja sad pokušava vratiti svoj život na pravi smjer. Neobičnu radnju serije pratit ćemo kroz dva različita formata; multi-cam komedije i single-cam realizma. Oba formata će se nadopunjavati tako što ćemo gledati njen život kroz dvije različite leće. Da, ne znamo ni mi baš kako će to točno izgledati na malim ekranima, ali projekt djeluje dovoljno zanimljivo da ćemo ga pratiti. Sarah Barnett, predsjednica AMC-ja rekla je sljedeće:

Annie je nevjerojatna talentirana, ima sposobnost da vas nasmije, ali i slomi srce istovremeno. Ona je savršena glumica za ulogu koju je osmislila Valerie [Armstrong].

Variety je pak doznao da je Netflix promovirao mladu Priah Ferguson u glavnu postavu nove sezone Stranger Thingsa. Priah je sudjelovala u četiri epizode druge sezone i u većem dijelu treće sezone koju je Netflix pustio na svoje servere u srpnju prošle godine. Ferguson je utjelovila Ericu Sinclair, Lucasovu (Caleb McLaughlin) mlađu sestru. Stranger Things je obnovljen za četvrtu sezonu u rujnu prošle godine, a Netflix nije imao komentara o ovoj vijesti.

Nova sezona serije mogla bi stići ktrajem ove godine, ali vjerojatnije je da će se pojaviti početkom sljedeće.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861