Trailer: Vagrant Queen — adaptacija popularnog stripa za Syfy – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Vagrant Queen — adaptacija popularnog stripa za Syfy

Trailer: Vagrant Queen — adaptacija popularnog stripa za Syfy

Nakon brojnih neuspješnih projekata poput Kryptona, Happy! i Deadly Class — Syfy će imati novu adaptaciju na programu. Vagrant Queen je djelo iz pera Magdalene Visaggio i Jasona Smitha. Ovaj dvojac je napravio strip koji je izdavao Vault Comics.

Za televiziju će ga adaptirati Jem Garrard (You Me Her), a serija je dobila narudžbu za deset epizoda od Syfyja. Vagrant Queen prati Elidu, mladu princezu koja nakon krvave revolucije ostaje jedina članica svoje loze u izbjeglištvu. No, deset godina nakon revolucije koja je svrgla s trona njenu obitelj Elidu pronalazi njen prijatelj iz djetinjstva, Isaac. Isaac donosi vijest da je njena majka živa i da je moraju spasiti. Elida se nevoljko prihvaća posla, ali nove avanture nose i nove probleme jer je ona sad na radaru Zapovjednika Lazara kojemu je cilj ugušiti i posljednju mogućnost povratka Elidine kraljevske loze na tron.

Adriyan Rae (Light as a Feather) utjelovljuje Elidu, Tim Rozon (Wynonna Earp) će igrati Isaaca, Alex McGregor (Blood Drive) bit će mehaničarka Amae, a Paul du Toit (Maze Runner: The Death Cure) zli Zapovjednik Lazaro. Premijera serija bit će 27. ožujka na Syfyju.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861