Westworld 3: Aaron Paul i društvo u traileru s Comic-Cona – serijala.com
Trenutno čitaš
Westworld 3: Aaron Paul i društvo u traileru s Comic-Cona

Westworld 3: Aaron Paul i društvo u traileru s Comic-Cona

Iako smo nakon prvih pet epizoda druge sezone HBO-ovog Westworlda proglasili seriju kompaktnijom i jednostavnijom za probaviti — druga polovica sezone ipak je bila razočaranje. Konfuzni dijalozi nisu olakšavali krivudavu priču koja nije vodila zanimljivom cilju. Glumci su držali seriju na okupu, ali Jonathan Nolan i Lisa Joy su se zapetljali i druga sezona ipak je u cjelini ostavila gorak okus u ustima.

No, evo nas opet. HBO je pripremio sjajan trailer za Comic-Con i ne preostaje nam ništa drugo nego da se i mi veselimo povratku serije. Sad je glavna fora stavljati broj nakon imena serije i tako je treća sezona Westworlda u traileru predstavljena kao Westworld 3, a starim favoritima pridružuju se nova lica. Aaron Paul je već ranije najavljen kao Caleb, bauštelac koji ima nekakvog robota, kolegu s posla imena… George. Bernard i Dolores su i dalje ovdje, a Maeve je zapela negdje u Drugom Svjetskom ratu. Tessa Thompson će i dalje biti dio glumačke postave kojoj se pridružuje Vincent Cassel.

Sve to jako lijepo izgleda sažeto u napetih dvije i pol minuta trailera, ali Joy i Nolan su obećali da će i priča biti povezanija i ne toliko zagonetna. Westworld se vraća na HBO u prvom dijelu sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861